No, pa recimo da mi grejo tut taki na živce...cjazjo pa cjazjo, da je človek s kamionom hitrejši od avta! Potem pa gre čez rdečo...
https://www.youtube.com/watch?v=l33Vquz_qXg
https://www.youtube.com/watch?v=l33Vquz_qXg
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Dober način kako se znebiš zadaj limajočega
Mah čupav i dlakav. Sicer ne vem kako si prišel Do te titule, ampak takrat si bil precej aktiven pri spremljanju dela policajev če se ne motim(oni pa tvoje vožnjeCitat:
Uporabnik Domzalcan pravi:
Hja, nekdo mora bit. Sej veš kako je. Če jaz nebom, tut drugi ne bojo. Pa drgač? kako život?
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Levi pas samo za prehitevanje ?? Ali to mislite resno ?
Ja. Očitno si izpit kupil, kajne ?
Citat:
Zakon o varnosti cestnega prometa (ZVCP-1-UPB5)
26. člen
(uradno prečiščeno besedilo)
(1) Na smernem vozišču z dvema ali več označenimi prometnimi pasovi mora voznik voziti po sredini prometnega pasu.
(2) Na smernem vozišču iz prejšnjega odstavka mora voznik voziti po desnem prometnem pasu. Če ima smerno vozišče tri prometne pasove, je dovoljena vožnja po desnih dveh prometnih pasovih, levi pa je namenjen prehitevanju.
In ravno zaradi takih (žal, kot ti), ki ne vedo čemu služi PREHITEVALNI (!) pas, se dogajajo take zadeve, kot so v posnetku. Če bi se honda držala pravila, do tega ne bi prišlo. Pa v zakonu tudi piše, da se mora dohiteno vozilo umakniti vozilu, ki ga je dohitelo. Po kmečko, če je nekdo hitrejši od tebe, se umakneš. Pika. Tudi, če s tem hitrejši krši zakon. Prav tako kršiš zakon, vreden kazni 40€ ti, ker se ne umakneš...
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Kakorkoli obrneš vožnja prvega ni izgovor za "ritolizništvo" drugega. Pravila učijo, da se vklopi levi smernik in se počaka na ustrezni varnostni razdalji, da se spredajvozeči umakne.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz sploh ne vidim problema na tem videu, hondaš je pač prehiteval in ko je končal s tem, se je umaknil. Če se vmes ritopiku zadaj ni umaknil, ko se je njemu zdelo da bi se lahko.. so še hujši problemi v lajfu.
Če je [cenzura]ček zadaj zaradi tega izgubljal živce, njegov problem.