bedaki na cesti

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Vsem vzet izpite + ponovno naj opravijo...ko je nevarnost se avtomatsko prižge 4 smernike JEBO VAS......pa če je bila omejitev 60, se vozi 60 in ne 90-100.....

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.858
2.153
113
Bedaki smo v bistvu vsi, ki se zavestno vozimo po cestah. Sami stroški, nevarnost in slaba volja
smile-1.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.417
2.488
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Vsem vzet izpite + ponovno naj opravijo...ko je nevarnost se avtomatsko prižge 4 smernike JEBO VAS......pa če je bila omejitev 60, se vozi 60 in ne 90-100.....

Moja stara kišta zna sama prižgati 4 smernike, če se nenadno zabremza. Zakaj tega ni v sodobnih oziroma v vseh vozilih?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
KSZ

Kokoš v jutranji konici nanaša fasado na obraz. Srebrn VW Polo LJSG495, poliman z nalepkami Generali. Nisem uspel slikat, a bemu miša, da bi ti vzel avto in izpit, ko tako lepo reklamiraš firmo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
...ksz...

Nekaj takšnega bi bilo odlično za na naše ceste in naše udeležence prometa
evil.gif

544402_10151358867623062_180983422_n.jpg

I

Izbrisan uporabnik #488

060420131446.jpg

Divji Audi fahrer, ki je nasadil občanko Graza, ki je prišla v Mb, očitno vozila po predpisih, da ji je divjak vozil za ritjo ter si celo drznila ustaviti pred prehodom za pešce.

Na levi srebrni Polo, ki je kasneje v rondoju vozil po zunanjem pasu z levim smerokazom
smile-1.gif
(opa s kapo)

Nazadnje uredil moderator:

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Včeraj bi pa jaz rabil kamero. Sem se vozil po eXHairovem rajonu. Najprej sem naletel na crash (v citatu), 5 min za tem mi je pa tovornjak tako sekal ovinek, da sem se mogu čisto ustavit.
rolleyes-1.gif

Citat:
Nesreče v cestnem prometu - prometne nesreče
Ob 18.44 je v bližini Mosta na Soči, občina Tolmin, voznik z osebnim vozilom iz neznanega vzroka zapeljal v zaščitno ograjo. Gasilci PGD Tolmin so poškodovanega voznika s tehničnim posegom rešili iz vozila, reševalci ZD Tolmin pa so ga odpeljali na zdravljenje v šempetersko bolnišnico.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Kamerca šla rakom žvižgat ma dogodivščine pa ne. Prideš do semaforja kjer ti gori zelena. Avto pred tabo se ustavi, ker je ženska mislila, da bo šla punca čez cesto. Potrobiš, in potem te čukasto gleda. Čakal sem samo še na mahanje v avtu.

Prideš v križišče, kjer nimam prednosti in sem zavijal levo. Pogle desno (frej), pogled levo (prihaja ata z vklopljenim desnim smerokazom), kjer ata zavija desno. No, vsaj po smerokazu sodeč. Speljem levo in tale bedak zavije namesto desno, levo. Odmotam desno in se peljem naravnost skozi križišče. Pogledam nazaj in ata se vozi z vklopljenimi vsemi štirimi.

Pol se pa še sam zajebem na polno, ker so dodali novi znak stop in po 50 letih spremenili glavno cesto s stransko. Ja, grem vrnit izpit.
wink-1.gif

Ehh................naprej sploh pisal ne bom.
uf-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Nazadnje na posnetku mi kaže hitrost 54 km/h. Letne gume so se izkazale za odlične tudi na hladnem asfaltu.
cheer.gif

Sem se pa spomnil pozneje, da sem verjetno imel prižgan levi smernik zaradi menjave pasu 50m prej, kateri se mi ni izklopil in je gospod verjetno "mislil", da bom tu zavil levo.
crazy1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Uni nasproti pač ne more vedet, a ti lahko ali želiš ali kaj levo zavit, še posebej če ni lokalc. Če je bil levi smernik prižgan, je pač sklepal, da bo šel levo in je (logično) tudi on šel levo. Se zgodi, predvsem je pa to dokaz, kako malo je treba, da poči. Sploh, ker so že zdavnaj ugotovili, da je v avtu cca vsaka 5 odločitev (tudi pri čisto korektnih in predpise spoštujočih voznikih) napačna. Lahko je mini neopazna napaka (recimo, d apogledaš sopotnika, čeprav to ni varno), lahko narobe preceniš razdaljo do nasproti vozečega in greš prehitevat v škarje, lahko pa takole ne opaziš, za se smernik ni izklopil.
Še dobro, da sta oba gledala, kaj drugi dela (in ne le na pamet sklepala samo po smerniku oz po pravilu srečanja), pa ni počilo.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.645
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Odvisno kako visoke etnicne standarde si (ali stranka) postavis.
tongue-1.gif

Drugace pa je prevozen stop znak (ali rdeca) lahko vstopnica za nebesa. Pac odvisno kaj ti iz desne ali leve prileti. Ce je Scania . . .

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kolikor vidim, je tole nadvoz cez obvoznico ali avtocesto... in ce bi zavil levo bi sel na izvoz iz obvoznice... In smernik je prav, da je dal, ker je maloprej menjal pas ... Je pa res, da je veliko odvisno od situacije ...