bedaki na cesti

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Pa je bil tistega dne en razjarjen voznik kamiona, kateri ima v rokah nekaj 10t smrtonosnega orožja. Vse pohvale vozniku Audi-a.
zmaga.gif

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/8F2Uf9rcrOs&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/8F2Uf9rcrOs&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

Voznik Audija je bedak na koncu (sploh pa mu manjjka čisto osnovne pameti, da gre "šolat" šleper).
Ampak na začetku je pa popoln imbecil voznik kamiona, ki za varnostno razdaljo očitno še ni slišal. In če mu Audi vozi prepočasi, naj ga pač prehiti. Če ga ne more, naj (na varnostni) pač potrpi.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Saj ne da bi branil tovornjakarja, ampak domnevam da ga je tovornjakar pred začetkom snemanja že poskušal prehitet. Glede na to, da je 10 ur na dan na cesti, ne verjamem da se mu da kar mal za hec tako vozit.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Tistim v toci vsem izpite pobrat, avtomobile stisnt, pa se denarno kazen, opice! Toj pa tko, k se folk zapufa za pleh, pa jih boli pol, ce rata bunkica na necem, kar bojo se 5 let odplacval....za popravilo itak nimajo. Kreteni.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Saj ne da bi branil tovornjakarja, ampak domnevam da ga je tovornjakar pred začetkom snemanja že poskušal prehitet. Glede na to, da je 10 ur na dan na cesti, ne verjamem da se mu da kar mal za hec tako vozit.

Gčede na to, kako sicer vozi 99% kamionarjev (za varnostno v življenju niso slišali, recimo, in čim morajo malo zmanjšat, postanejo živčne razvaline) dvomim, da je z zgodbo začel voznik avta ...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Kamion ima dovoljeno max hitrost koliko?

S tem, da kamion ni imel varnostne se strinjam. Ampak zame je tukaj kamionist čisto čist. Veš kako je kdaj kaki kamionček na Keltiki naliman spredaj vozečemu. Ja jaz ga čisto razumem. Prehitet ga ne more, ma cjazit 50 ima pa tudi totalno izgubo na času. Nekaj časa je trpel debila pred sabo, potem pa spel se mi, ali te pahnem v Idrijco.
10.gif
Tam po cesti kot, da je tista cesta rezervirana samo za njega. Kot vemo, če se nabere za tabo kolona, se pri nas ne upošteva. Pa je zadeva čisto preprosta. Potem pa varuh pofuka tistega, ki prehiteva, ker ma že poln [cenzura] mečkača pred sabo. 45.člen 4 odstavek, tega se pač ne dela. Jaz, ko prehitim mečkača, ga ne zapnem in vsiljujem svojega norenja PO omejitvah. On pa meni VSILJUJE njegovo mečkanje. Če je pač omejitev 90, se bom jaz peljal po svojih zmožnostih, da se še ustavim pred oviro. Zato se pa ne rabim vozit 50-60 po RAVNEM.

Sedaj boš napisal, da je imel možnost prehitevat. Jaz rečem, da se je lahko tole, kar je voznik kamiona posnel, zgodilo že prej. Zakaj? Sklepam po tem, kar sem napisal v prvem odstavku in po videnem na cesti.
wink-1.gif

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Določeni kamionisti mislijo, da so cesto kupili
tongue-1.gif

Če avtomobil pred njim vozi počasneje kot oni, mu blendajo in hupajo naj vozi hitreje
uf-1.gif

Pa kaj mislijo, da so sami na cesti! Lepo malo nogo z gasa, tiča v hlače in bo vse lažje
grims-1.gif

Včeraj so se na vrhniškem klancu veselo trije prehitevali in smo se vozili 60 lepo za njimi! ja bil je tudi na prehitevalnem pasu!

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Ksz

Glede tovornjakarjev je tako, da dokler ne boste enkrat vsaj enkrat v zivljenju cel dan preziveli v tovornjaku, in ko boste na cestah kot so nase ceste, z nasimi vozniki, nimate absolutno nobene pravice da se vtikate v to kaki smo/so tovornjakarji.

Sam vam lahko nastejem nesteto situacij, ko so vozniki osebnih vozil, sploh pa da ne govorim o neznejsem spolu, izsiljevali prednost, ovirali promet, skrajsevali varnostne razdalje ipd.

Samatram se za zelo dobrega voznika, saj imam samo z kamionom po ljubljani cez 200kkm, in ko naletim na takega pacienta dobesedno v sekundi fasem zivcnega. Vcasih uspem celo kak uzgalnik vrzt cez okn ipd, sploh pa to rad delam na klancih kjer idioti veselo trobijo da sem pocasen.... ja no shit genius ce sm pa nalozen... mislm zivimo v svetu takega primitivizma, da se vam sploh ne sanja.
Ne resno vam priporocam vsaj en dan ce ne ze za volanom pa vsaj kot sopotnik v kakem 40t tovornjaku, da vidite kak adrenalin je to vozit po lj ipd...

Kar se pa ustavljanja tice pod nadvozi v primerih toce ipd.... ne vem skoda besed.... kje so organi zdaj? drkajo [cenzura] ker se ve da teh voznikov razen tistega kombija na katerem je delno viden napis ne bodo izsledili....
Bojo raje se en radarcek postavl na severni pa bo...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Tako je, povsod se najdejo debili. To smo že pogruntal. Ma jaz morem reči, da mam s kamionisti večinoma same dobre izkušnje. Glede AC pustmo stat, tam je res katastrofa včasih.
bonk.gif
Ko se končno odpre toliko ravnine, spredaj en majstr s šleparjem od Istrabenza. Ta je pa vsekakor imel tisti dan rezervirano cesto samo zase.

PiLLe
zmaga.gif

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Aja pa se to
smile-1.gif

Naj raje ampak res najraje imam ko me na cesti napade kak "slovencek", pa mi govori ne vem kaj use, od tega da mi jebe mater cefursko pa do ne vem kam juzno me posilja :D V glavnm takmu najraje stopm vn pa ga mal naucim cpp-ja
smile-1.gif

Mislm res smo v dezeli idiotov
smile-1.gif

Ampak po drugi strani ko pa tkole spremljas forume pa dejansko vidis da smo mi del neke skupnosti k recimo predstavljamo 15% voznikov na nasih cestah, in ok ce damo na stran da smo malce hitrejsi ipd ampak dejansko poznamo cpp, ga spostujemo v "razumnih" mejah ipd, medtem ko ostala horda nima pojma.... cicoti se vozijo kontra po avtocestah, bakice zavijajo levo v kroznih in ga sekajo, babnce na telefonih spuscajo folk v rondojcke ceprou majo prednost, nadebudni muloti padajo v skarjice ko ga pa na naslednm semaforju srecas je ceu bled ipd....

v glavnm :D [cenzura] up world we live in :D

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.977
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Glej, če ti gremo Slovenci na živce, pa pojdi drugam, recimo v Nemčijo tam te bodo spoštovali! Večina tovornjakarjev je čist OK, ampak povsod se najdejo čudaki, tudi med voniki osebnih vozil, zakaj bi posploševali in samo starejše ter ženske metali v koš?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:

S tem, da kamion ni imel varnostne se strinjam. Ampak zame je tukaj kamionist čisto čist. Veš kako je kdaj kaki kamionček na Keltiki naliman spredaj vozečemu. Ja jaz ga čisto razumem. Prehitet ga ne more, ma cjazit 50 ima pa tudi totalno izgubo na času. Nekaj časa je trpel debila pred sabo, potem pa spel se mi, ali te pahnem v Idrijco.
10.gif
Za kamionarje velja popolnoma isti red, kot za ostale. Ali se njemu mudi ali ne, ali je cele dneve na cesti ali ne je popolnoma vseeno.
In ne, ne razumem bebcev, ki se takole limajo na rit. In za to ni nobenega izgovora.
Pa glede na azdnji citiran stavrk sumim, da se ti je malo odpeljalo. Škoda, včasih nisi takih tresel ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Ksz

Glede tovornjakarjev je tako, da dokler ne boste enkrat vsaj enkrat v zivljenju cel dan preziveli v tovornjaku, in ko boste na cestah kot so nase ceste, z nasimi vozniki, nimate absolutno nobene pravice da se vtikate v to kaki smo/so tovornjakarji.

Seveda imamo. Ker ste v prometu soudeleženi z nami in se pogosto obnašate bedasto in nasilno.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:

10.gif
Za kamionarje velja popolnoma isti red, kot za ostale. Ali se njemu mudi ali ne, ali je cele dneve na cesti ali ne je popolnoma vseeno.
In ne, ne razumem bebcev, ki se takole limajo na rit. In za to ni nobenega izgovora.
Pa glede na azdnji citiran stavrk sumim, da se ti je malo odpeljalo. Škoda, včasih nisi takih tresel ...

@SJTV1; Kako pa komentiraš potem tisto, ko ga je bolj proti koncu videa kamionist hotel prehiteti, pa mu je bil že ob boku, potem pa je dal tisti v audiju gas, da ga ni prehitel? Kamion več kot 100 če je polno naložen ne bo šel razen če je klanec navzdol, ampak potem je pa problem, če mora hitro ustaviti...vprašanje kaj se zgodi s tovorom zadaj. V glavnem...tisti v audiju se je delal frika in je mislil, da je nekaj več kot tisti kamionist...brez tistega kamionista, ki pa je morda peljal kak material za njegovega "oh in sploh" audija, da mu bodo naslednjič na servisu sploh lahko menjali kar mu morajo.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:

10.gif

@SJTV1; Kako pa komentiraš potem tisto, ko ga je bolj proti koncu videa kamionist hotel prehiteti, pa mu je bil že ob boku, potem pa je dal tisti v audiju gas, da ga ni prehitel? Kamion več kot 100 če je polno naložen ne bo šel razen če je klanec navzdol, ampak potem je pa problem, če mora hitro ustaviti...vprašanje kaj se zgodi s tovorom zadaj. V glavnem...tisti v audiju se je delal frika in je mislil, da je nekaj več kot tisti kamionist...brez tistega kamionista, ki pa je morda peljal kak material za njegovega "oh in sploh" audija, da mu bodo naslednjič na servisu sploh lahko menjali kar mu morajo.

Sem lepo napisal (pametno je stvari prebrat, preden se spraviš pisat):

Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Voznik Audija je bedak na koncu (sploh pa mu manjjka čisto osnovne pameti, da gre "šolat" šleper).

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
exhair: kje je bilo to? vsem tovornjakarajem prepovedal prehitevanje!!!!! nimajo kaj več kot 80-90 sploh goniti, vsi pa 100+.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:

10.gif

Ja 10 let nazaj res nisem še vsega videl, kaj so eni vse sposobni.
shocked-1.gif
Ob dnevnem delanju 100+km, pa doživiš marsikaj. In tale zadnji stavek Nekaj časa je trpel debila pred sabo, potem pa spel se mi, ali te pahnem v Idrijco. , če je tale, si je kamionist sigurno tole mislil, ko mu je bil na slabem metru. In tudi vsi ostali vozniki za njim (govorim za Keltiko). In jaz ga popolnoma razumem, sicer je pa Pille povedal svoje. Pri nas je pač v vseh segmentih tolk debilov, da je brezveze razpravljat. Jaz se pa tako z lahkoto prilagajam. Eni pa pač ne. Ampak, nej potem ne gleda debelo, če pride en PIlle iz kamiona in ga hoče vprašat par vprašanj.

Jado, ne vem kje je bilo tole. Slučajno dobil. Audi ma najbrž nemške tablice? Potem pa lahko sklepamo. Al smo v nemčiji ali polski ali sta bila pa oba glavna igralca v zadnjem filmu na tujem.
grin1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.132
113
Glej eno dejstvo je, če bi bil človek izobražen in socializiran, ne bi bil šofer! Sploh v današnjih časih (včasih je bilo drugače). Pa brez zamere vsem šoferjem.

Pa tole da ti vsakdanje prigode v prometu stopijo na živc tako da moraš nekoga izrinit s ceste kažejo nestrpnost, če si pa profi šofer pa še neprofesionalnost zraven.

Torej spomniti se vseh policistov, sprejemnih delavcev na šalterjih, medicinskih sester, redarjev, delavk za blagajno v trgovini, učitljev in ostalih delavcev ki imajo tako in drugače opravka z (glupimi) ljudmi .... a boste sedaj trdili da imajo ti tudi pravico koga vreč iz pisarne ali pa mu popravit zobovje ker se obnaša de.bilno?

Bo tako da tudi šofer v posnetku je en velik ku.rac, ne trdim pa da voznik audija ni. Ampak je le profi uporabnik ceste, drugi je pa "obična stranka", kdo bi moral sedaj reagirat bolj zrelo?

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Glej eno dejstvo je, če bi bil človek izobražen in socializiran, ne bi bil šofer! Sploh v današnjih časih (včasih je bilo drugače). Pa brez zamere vsem šoferjem.

Pa tole da ti vsakdanje prigode v prometu stopijo na živc tako da moraš nekoga izrinit s ceste kažejo nestrpnost, če si pa profi šofer pa še neprofesionalnost zraven.

Torej spomniti se vseh policistov, sprejemnih delavcev na šalterjih, medicinskih sester, redarjev, delavk za blagajno v trgovini, učitljev in ostalih delavcev ki imajo tako in drugače opravka z (glupimi) ljudmi .... a boste sedaj trdili da imajo ti tudi pravico koga vreč iz pisarne ali pa mu popravit zobovje ker se obnaša de.bilno?

Bo tako da tudi šofer v posnetku je en velik ku.rac, ne trdim pa da voznik audija ni. Ampak je le profi uporabnik ceste, drugi je pa "obična stranka", kdo bi moral sedaj reagirat bolj zrelo?

Brez tovornjakarjev ti ne bi imel kaj za jest oz. bi moral se peljati k kmetu! Tudi za se oblečt ne bi imel kaj za kupit itd itd.
bonk.gif