Res utemeljena skrb, tisto zgornji površino asfalta bodo že pofrezali in zamenjali...kako to vpliva na asfalt?
bo gradbišče spet pol leta na tem mestu?
Ampak tole zna bit pa slaba za oba voznika
Res utemeljena skrb, tisto zgornji površino asfalta bodo že pofrezali in zamenjali...kako to vpliva na asfalt?
Se dobro da je samo gorivo. Ce bi gorel EV bi sanacija trajala se en mesec dlje. Ker ga en mesec ne bi mogli pogasit..kako to vpliva na asfalt?
PogašenČe še niso pogasili in prišli do vozila, nima smisla nekaj objavljati. Lahko se je kdo rešil in zbežal in je od šoka kdo ve kje, lahko je tudi v kabini cisterne več ljudi.
Potešitev naše radovednosti ne bo nikogar oživila.
Po podatkih vodje intervencije iz PGD Slovenska Bistrica sta bili dve osebi poškodovani, ena pa je preminula na kraju.
S policijske uprave Maribor so sporočili, da so bili okoli 8. ure zjutraj obveščeni o prometni nesreči na avtocesti proti Ljubljani, v kateri sta bila udeležena kombi in tovorno vozilo (cisterna za gorivo). Vozili sta zagoreli, obsežen požar se je raztezal po celotni širini avtoceste.Pa saj, če smo odkriti so kombiji glede na način vožnje, že itak sami po sebi tempirane bombe. Navadno pa nahebe nič kriv v drugem vozilu.
Si ti tudi cepljen proti priznanju zmote?Jaz sem napisal, da so tempirane bombe in nisem imel v mislih tega primera. Mi ne rabiš lepit mojega citata.
Betonska te odbije in odbija kot žogico v pinbalu to se večkrat vidi na ac Hrušica ki je vsa betonska in je vse razsuto par 100m po tem ko se kdo zaleti.Več kot jasno je, da te železne ograje delujejo samo za avte, šleperji praviloma padejo preko.
Beton višine cca 1,2m je rešitev, žal še do tega odseka niso obnovili.
V Malencah je zunanja (izletna iz ovinka) betonska ograja nižja kot notranja v ovinku. Projektantu in predpisom za čestitat.Če me spomin ne vara, je zaradi tovornjaka, ki je prebil vmesno ograjo, na avtocesti v Nemčiji pred desetletji umrl tudi Dražen Petrović. Ne vem, kaka je bila tam ograja.
Betonska ograja je gotovo bila v primeru, ko je na viaduktu Malence corsa zrinila tovornjak čez ograjo in je tovornjak zgrmel v globino. Ograja je vzdržala, ni pa to 100 % kot ni nič na tem svetu.
Si prav pogledal slike te nesreče?Betonska te odbije in odbija kot žogico v pinbalu to se večkrat vidi na ac Hrušica ki je vsa betonska in je vse razsuto par 100m po tem ko se kdo zaleti.
Jeklena pa bistveno počasneje odbije nazaj in to je pri velikih hitrostih pomembno.
Tovornjak oz prikolica niti ni šla na drugo stran avtoceste tako da je ograja naredila kar je lahko.
Betonska ograja je gotovo bila v primeru, ko je na viaduktu Malence corsa zrinila tovornjak čez ograjo in je tovornjak zgrmel v globino. Ograja je vzdržala, ni pa to 100 % kot ni nič na tem svetu.