bedaki na cesti

Car

POSTman
4. avg 2007
8.779
2.780
113
57
Planet zemlja
www.posta.si
Nekaj off topic...
Govorijo o ogromni škodi, češ da je trava nekaj posebnega. Me zanima, kako je na drugih skakalnicah po državi, ki so prekrite z umetno maso? Nikjer nisem videl posebne travce in nikjer ni nič bolj nevarno se peljati po izteku, kakor v Planici?

• Všeč mi je
Reactions: motofrik

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
3.090
1.305
113
Nekaj off topic...
Govorijo o ogromni škodi, češ da je trava nekaj posebnega. Me zanima, kako je na drugih skakalnicah po državi, ki so prekrite z umetno maso? Nikjer nisem videl posebne travce in nikjer ni nič bolj nevarno se peljati po izteku, kakor v Planici?
Tudi jaz ne vidim nič posebnega...
Tudi nam velikokrat neznanci vse povozijo...

Pomoje gre za napihovanje zadeve...

Bodo pač travo poravnali, če pa še najdejo storilca, mu pa še račun in kazen obesijo...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.287
3.637
113
Marlbor
Nekaj off topic...
Delajo dramo, pa bi radi potegnili milijone, kar je uničen stoletni trud. Ne pozabimo, da gre za unikatno ročno delo in stroji za sneg sploh ne smejo blizu.

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.327
825
113
tam ko se terc po tori rola
Kot ste že vsi omenili, mi niti ni treba pisati, pa vseeno... to se ponavlja vsako leto, da gre kdo driftati. Vsakjo leto jokajo o ''ogromni škodi'', ograje pa še vedno ni... Ja, bi rekel, da bi radi mastno zaslužili zraven... Kolikor se da videti, je pač po snegu špure naredil... ratrak pelje enkrat čez, pa je... Drugače pa, prav da se modela kaznuje, ker to se pač ne dela, normalno. Kdo pri zdravi pameti bo pa šel driftati tam, če pa lahko po parkirišču.

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.327
825
113
tam ko se terc po tori rola
No... če se to ponavlja vsako leto in ne najdejo krivca (letos so ga, v redu), kdo potem krije škodo? Če morajo sami, bi bilo logično, da se onemogoči dostop z vozili. Če škodo krije zavarovalnica, pa jebiga... jim ni v interesu postavljati karkoli. Zdaj.. če je bil kakšen z Jahorine, niti ne moreš kaj.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.861
1.325
113
Roko na srce... Bil sem ravno to soboto popoldan v Tamarju. Avtomobila sicer nisem videl. Ko sem sam iskal parkirišče je tudi mene presenetilo, da ni bilo nikjer nič označeno, niti nič zaščiteno. Ko se zvečeri, je svetloba slaba... Meni zgleda, kot da je samo zapeljal, naredil tiste tri/štiri kroge. Če bi driftal, bi bilo po mojem drugače...