Bedak!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Irski kmet pregnal napol golo Rihanno s svojega posestva
bonk.gif

čakam, da se oglasi alter Rihana.
evil.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.128
6.330
113
Oh kaki članki. Po naslovu sodeč sem si predstavljal naslednje: Riana gre na dopust v kako vukojebino, kjer je niti Nasini sateliti nebi našli. In ker se lepo leži na eni jasi, si odmakne modrček, da bi jo sonce lepo ožgalo. Nato pride mimo en kmet, ki je bolj v intimnem odnosu s svojimi ovčkami na pašniku in ga navzočnost golega dekleta zelo moti, zato jo vljudno prosi naj zapusti njegovo posestvo.

Ampak resnica je vedno drugačna kot kaže Naslov naših rumenih člankov.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Irski kmet pregnal napol golo Rihanno s svojega posestva
bonk.gif

čakam, da se oglasi alter Rihana.
evil.gif

Razlog si pozabil navesti zakaj je preganjal... zaradi "Rdeče kapice."

Citat:

DOK BI mnogi jednostavno sjeli i uživali u pogledu, farmer Alan Graham koji je dozvolio Rihanni da na njegovom imanju nedaleko od Belfasta, u Sjevernoj Irskoj, snima novi spot "We Found Love", zbog svojih je kršæanskih svjetonazora prekinuo snimanje vruæeg Rihanninog spota. Naveo je kako se 23-godišnja barbadoška pjevačica "ponaša neprilično" i naredio joj da se odjene. Rihanna se navodno nije uopæe naljutila na njega nego su porazgovarali i rukovali se.

"Pojma nisam imao tko dolazi snimiti spot. Ako su mi i spomenuli ime Rihanna, mislim, bez uvrede, ali to meni ništa nije značilo", ispričao je Graham, koji je snimanje odlučio prekinuti nakon što je, kad je krenuo po traktor, zamijetio da se pjevačica skinula u bikini. Iako je veæ tad zamolio Rihanninu ekipu da prekinu sa snimanjem, pravi problem je nastao kad je barbadoška ljepotica jučer na setu ostala u toplesu. "Na setu je bio muškarac i njihovo ponašanje je bilo sve neprimjerenije... To nije bilo nešto što smo željeli na našem imanju. Mi smo kršæani", požalila se ogorčena farmerova supruga.

bonk.gif

Če pa stare ne bi mel doma, bi se ziher slinil.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.222
16.514
113
kakšni komentarji so pol pod člankom, looool
hysterical-1.gif

Citat:

bobydrin 27.9.2011 ob 19:18
pa naj še kdo reče, da kmetje nismo zabiti...

Mirna1 27.9.2011 ob 19:27
BRAVO ZA KMETA !! ŠE SO MORALNI IN NORMALNI LJUDJE !! TE HOLUVIDSKE KU..ICE PA SO ŠLE ČEZ MEJO .

celtic 27.9.2011 ob 19:34
Bravo. Naj snemajo svoje spote v hlevu z ostalimi živalmi!

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Tale je pa dvakrat kmet.

Prvo poklicno, drugič mentalno.
Kdo bi sicer hotel pregnat tako zelo ljubko bitjece? Mogoče pa jo je hotu pregnat v spalnico ali hlev, pa ga je žena predčasno zalotila ...
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.222
16.514
113
če je bilo pa to bogokletno dejanje no, same hudičeve skušnjave pa to, on pa je kot globoko veren kristjan moral potem tako odreagirati...sej vprašaj suzico ali pa 8888, verjetno bi kot vernika ravnala enako
evil.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.100
592
113
Po drugi strani pa - če bi bil tiho, ne bi nikdar slišali za njega. Tako pa je svetovno znan, še na Alterju imamo temo o njem
evil.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Sem bral pred par dnevi tole na dailymail.com, tam piše bolj obišrno. Možakar sploh ni vedel kdo je to, oz. do takrat še ni slišal za njo. Snemalna ekipa je prišla tja in so rekli, da bodo nekaj posneli.
Vse je bilo menda O.K, dokler ni Rihanna slekla modrca. Potem jih je pa steral s posestva.

article-2042412-0E1C9C2900000578-253_634x479.jpg

klik