BBQ Bomb

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Tele BBQ omake so meni en velih shit! V Dominikanski Republiki sem jedel v eni gostilni katere lastnik je bil en kanadčan. Jedel sem svinjska rebra BBQ in mi je polil s tem BBQ souce-om. Ejjjjj, kdor je navajen na Balkan grill, mu je to bljak. Vsaj meni je bilo, ker je to sladko, saj je notri med, pa ostale zadeve. Skratka meni osebno je čist mimo, res pa je da amerikanci in ljudje s Karibov to precej hvalijo. JBG

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
jah čeprav rebrca namazana z kečapom in medom je zelo dobra kombinacija. Sam morejo biti prej namazane predn gredo na žar.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Tele BBQ omake so meni en velih shit! V Dominikanski Republiki sem jedel v eni gostilni katere lastnik je bil en kanadčan. Jedel sem svinjska rebra BBQ in mi je polil s tem BBQ souce-om. Ejjjjj, kdor je navajen na Balkan grill, mu je to bljak. Vsaj meni je bilo, ker je to sladko, saj je notri med, pa ostale zadeve. Skratka meni osebno je čist mimo, res pa je da amerikanci in ljudje s Karibov to precej hvalijo. JBG

vsakomur svoje, meni je oboje super, klasičen roštilj in z BBQ omakami

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
ima kdo recept za "belo salso", ki je dobra kombinacija z BBQ omakco......da malo "nevtralizira okus".

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana

1 cup mayonnaise
1 cup sour cream
Juice of 3 limes
4 cloves garlic, crushed
1 1/2 cups fresh cilantro, finely chopped
1 (6-ounce) can pitted black olives, drained and coarsely chopped
1 1/2 cups green onions, finely chopped
5 teaspoons hot pepper sauce, or to taste
Salt and ground white pepper to taste
Blue corn tortilla chips for accompaniment

1. In a medium bowl, combine mayonnaise and sour cream, mixing well.
2. Add lime juice, garlic, cilantro, black olives, scallions, hot pepper sauce, salt and pepper. Taste and adjust seasonings for personal preference.
3. Refrigerate for 2 hours before serving to allow flavors to blend. Serve with blue corn tortilla chips.

Makes about 4 cups.

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
jaz sem zadnjič poizkusil na ta način ki je v videu nardit dimljene rebrce. Tudi tako sem mazal kot on in v alu foliji ........... je izpadlo dobrrrrrrrrrrr k svinaaaaa !
Še zdej k se spomnem se mi sline vščijejo.