Enkrat sem poskušal z električnim šraufati turbo vijak v predizvrtano luknjo, pa me ne mika, da bi še poskušal, prevelika sila, potem ti pa mašino postrani potegne in v trenutku uničiš Torx glavo na vijaku. Če želiš, da vijak dobro drži pač ne more iti na lahko v stenocak zakaj ze z udarnim , za vijačenje so vijačniki, za zajebane vijake pa pač bolj zajebani vijačniki...
Križnega in ravnega z udarnim ne boš vijačil, saj ga ob udarcu vrže ven iz vijaka. Gre pa s Torx, Imbus in navadnimi vijaki. Drugače pa imam jaz ta Uniorjev nastavek vmes in deluje dobro, sploh če imaš kakšne kvalitetne nastavke gor. Včeraj sem vijačil turbo vijake v zid, pa je šlo zadovoljivo. Prej sem povrtal s 5 mm svedrom za beton.
monterja (priznana znamka) vhodnih vrat sta imela ryobi pro vijačnik s sklopko in ni bila udarna, vse turbote (dolge) sta normalno pošraufala.Teorija je eno praksa pa drugo. Lahko pa vprašaš kakšnega obrtnika, če bi vijačil turbo vijake z navadno bormašino kakšen dan.
Vprašanje . Tale hofer polnilnik in baterija. So dal polnit in proti koncu oz.na koncu polnenja začne utripat rdeča lučka. Pred tem utripa zelena oz. Sveti zelena.
Kako je pri vas.
Problem zaenkrat rešen.
Pomagalo je razvit napajlni kabel polnilca.