baterija za telefon LENOVO 3GW101

picolo

Pripravnik
23. maj 2009
287
1
18
loče
potrebujem baterijo za omenjen telefon.ustreza tudi baterija HUAWEI HB4F1.
sprasujem se.gif

picolo

Pripravnik
23. maj 2009
287
1
18
loče
problem je ,ker nimam nobene od navedenih kartic.Pa koliko je to sploh varno posredovat št. kartice(pač nimam izkušenj s tem).

Slick,hvala za tole info

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
In zakaj bi dajal za baterijo 20 eur , če ni treba?
bonk.gif

Na ebayu jih ima en slovenec najceneje v evropi. 6,9 eur

http://www.ebay.co.uk/itm/HB4F...=item3cc9680a94

@picolo Če bi jo kupil, mi piši zasebno sporočilo pa boma zrihtala.

zaradi garancije z računom(tudi na podjetje če rabiš), dobre cene(pokliči in se prepričaj- ne lapaj neumnosti) ter zaradi tega ker so original 100% oz so od znanega proizvajalca, ki stoji za izdelkom z garancijo.
je še nekaj razlogov zakaj se odločiti za nakup pri pravni osebi ali obrtniku in ne muljatoru iz e-baya ali bolhe, ki ste jih itak že obdelali v miljavžnt temah na alterju ampak prav včeraj ste imeli promocijski dan za e-bay verjetno tudi dan za osebno reklamo svojih storitev na črno
wink-1.gif

oglaševalci obrtniki ali pravne osebe na bolhi ali e-bayu to ne leti na vas. imam "le" poln qrac muljatorjev, ki povečini pokradeno, prešvercano ali na kakršenkoli nelegalen način pridobljeno blago potem pompozno oglašujejo po vseh podobnih forumih na način
"in zakaj bi plačeval XXXXX€? če imaš na e-bay...blablabla" večinoma link na lasten oglas.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ja ok. lol

Ukradeno, prešvercano... jao to niso droge veš

Ti pa kar polni žepe teh naših slo prodajalcev, ki bi naredli praktično nič, služli pa kot dohtarji.

btw oglas ni moj, je pa zanimivo slovenski.

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Ja ok. lol

Ti pa kar polni žepe teh naših slo prodajalcev, ki bi naredli praktično nič, služli pa kot dohtarji.

Kaj naredi preprodajalec razen, da ti pošlje robo vprašljive kakovosti brez garancije in računa?

Btw raje polnim žepe slovenskih prodajalcev, ker bo še neki prepožrešni državi ostalo in bodo posledično manj nam ostalim težil kot pa enmu XY iz Kitajske.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Ja ok. lol

Ironija je ta, da slo prodajalci v večini primerov, kupujejo robo enako kot drugi uporabniki iz ebay-a ali pa v večini primerov, potem pa to blago ponujajo pri nas
grims-1.gif

Tako da ne vem, kaj se ma kdorkoli od slo prodajalcev sploh karkoli za buniti, razen tistih uradnih, ki zgolj imajo pogodbo s samim proizvajalcem.

Čisto vse eno je ali kupiš preko ebay-a ali preko slo. prodajalcev, razen kot že povedano tistih, ki imajo pogodbo ter prodajajo zgolj eno blagovno znamko.

Naj te ne čudi, da se pritožujejo tisti, ki naročujejo blago na enak način ter to ne morejo več preprodajati tukaj, ker so kupci, na njihovo žalost, že preprodili strah pred nakupom po spletu iz tujine
wink-1.gif

Lp.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Lepo napisano in žal v veliki večini primerov resnično.Časi se spreminjajo in hvala bogu, da je tako.
smile-1.gif

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Ja ok. lol

Ironija je ta, da slo prodajalci v večini primerov, kupujejo robo enako kot drugi uporabniki iz ebay-a ali pa v večini primerov, potem pa to blago ponujajo pri nas
grims-1.gif

Tako da ne vem, kaj se ma kdorkoli od slo prodajalcev sploh karkoli za buniti, razen tistih uradnih, ki zgolj imajo pogodbo s samim proizvajalcem.

Čisto vse eno je ali kupiš preko ebay-a ali preko slo. prodajalcev, razen kot že povedano tistih, ki imajo pogodbo ter prodajajo zgolj eno blagovno znamko.

Naj te ne čudi, da se pritožujejo tisti, ki naročujejo blago na enak način ter to ne morejo več preprodajati tukaj, ker so kupci, na njihovo žalost, že preprodili strah pred nakupom po spletu iz tujine
wink-1.gif

Lp.

hysterical-1.gif

ualam se
hvala za odličen vic za začetek dneva
zmaga.gif

a pišeš iz lastnih izkušenj?
ker če ti in tvoji pajdaši na ta način nabavljate blago za preprodajo to še ne pomeni, da so vsi d.o.o. in s.p, ki plačujejo davke Sloveniji tudi "muljiči".

par hitrih iz servisa:
S:koliko stane nov touch za HTC Wildfire pri vas?
O: 35€ z menjavo. Dobite 6 mesecev garancije na opravljeno delo in vgrajeni del.
S: ni je mal preveč, ker sem na netu najdu za 15€ s poštnino. A samo menjava koliko stane?
O: 5€ pa 15min počakate in je zadeva urejena.
S: Ok hvala prinesem.
Čez cca 14 dni.
S: a mi lahko zamenjate ts sem ga dobil.
O: seveda.
zadevo razkopljemo pogledamo kaj je notri in glej ga zlomka NI PRAVI TOUCH!!!
O: niste prinesel pravi touch. vi imate touch z "IC" prinesli ste pa brez....
S: ja! kaj naj zdaj?
O: ne vem... vrnite ga, reklamacija... ne vem.
S: kako če je poslan iz Kitajske? A sem kaj dolžan?
O: 5€ :)
S: :-(

Pa ti premisli koliko se splača
grims-1.gif

To je le en primer... da ne omenjam ts za iPhone 4 brez LCD in še milijon primerov "uspešnih" nakupov na e-bayu

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Tisti, ki nimate uradne pogodbe podpisane s samimi proizvajalci, naročujete blago preko net-a bodisi posredno ali neposredno. Boš rekel, da imaš SLO dobavitelja za baterije ter ekrane
sprasujem se.gif
in če ga že maš, od kje njemu blago? Da ne hodi morda en krat na mesec z letalom direktno na Kitajsko? Da ni morda dobavitelj iz Avstrije, kateri je prejel kontejner iz Kitajske preko pristanišča iz Hamburga itn.

Meni ni treba tega razlagat, te zgodbice lahko razlagaš tistim, ki ne uporabljajo net-a
grims-1.gif
in na vašo srečo jih je še kar nekaj za zdaj, na žalost.

Pazi, mene to osebno ne moti, vsak se poizkuša znajti po svoje, vendar ni treba razlagati ter se dreti, kako ostali nimamo pojma in kako ni dobro naročevati blago preko spleta.

Baterije za Nokijo, nisi nikdar naročeval preko spleta ter jih prepodajal naprej kot nadomesti del, a moram prav priti do tebe v mostah, da ti to dokažem
grin1.gif

Lp.

picolo

Pripravnik
23. maj 2009
287
1
18
loče
haloooooo,ne se prepirat zaradi ene baterije.Potrošnik se sam odloča kje in kako bo kupoval.
rawr je pač predlagal najboljšo ponudbo,za kar se mu zahvaljujem.In če mi nabavi baterijo za 6€,mi je malo mar za garancijo in za to od kod je baterijo nabavil.
LP

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:

Baterije za Nokijo, nisi nikdar naročeval preko spleta ter jih prepodajal naprej kot nadomesti del, a moram prav priti do tebe v mostah, da ti to dokažem
grin1.gif

Lp.

No pa pridi pa ne pametuj preko neta.
Pa si dokaži, da stvari niso prav tako črne in bele kot si eni predstavljate.
Al bom jaz mogel tebi prinesti mojo papirologijo in dati dostop do mojih knjig

Moje baterije ko si se že njih dotaknil so made in eu, od lcd pa imam tudi kitajčke za take, ki ne želijo preveč denarja metati za popravilo. Med skoraj 5000 artikli, ki jih ponujam so tudi taki, ki so made in china vendar so do mene prišli po uradni poti in so cene popolnoma primerljive z ostalimi v regiji.

Preko net-a naročam izključno orodja in NE nadomestne dele. In ja pazi... smo tudi taki, ki ne oddajamo komercijalnih oglasov na bolhi kot fizična oseba tipa "prodam popolnoma novo baterijo za nokijo. prodam ker sem jo pomotoma kupil. cena 5€"

Torej preden začneš nabijati napamet daj se prepričati v svoje trditve
wink-1.gif

Sam to je itak za večino kvantna fizika za pokapirati
bonk.gif

sam da je pocen in da je e-bay
dejstvo da za 4€ več dobiš garancijo od znanega prodajalca pa itak brezveze