Citat:
Uporabnik picolo pravi:
potrebujem baterijo za omenjen telefon.ustreza tudi baterija HUAWEI HB4F1.
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
In zakaj bi dajal za baterijo 20 eur , če ni treba?
Na ebayu jih ima en slovenec najceneje v evropi. 6,9 eur
http://www.ebay.co.uk/itm/HB4F...=item3cc9680a94
@picolo Če bi jo kupil, mi piši zasebno sporočilo pa boma zrihtala.
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Ja ok. lol
Ukradeno, prešvercano... jao to niso droge veš
Ti pa kar polni žepe teh naših slo prodajalcev, ki bi naredli praktično nič, služli pa kot dohtarji.
btw oglas ni moj, je pa zanimivo slovenski.
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Ja ok. lol
Ti pa kar polni žepe teh naših slo prodajalcev, ki bi naredli praktično nič, služli pa kot dohtarji.
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Ja ok. lol
Ironija je ta, da slo prodajalci v večini primerov, kupujejo robo enako kot drugi uporabniki iz ebay-a ali pa v večini primerov, potem pa to blago ponujajo pri nas
Tako da ne vem, kaj se ma kdorkoli od slo prodajalcev sploh karkoli za buniti, razen tistih uradnih, ki zgolj imajo pogodbo s samim proizvajalcem.
Čisto vse eno je ali kupiš preko ebay-a ali preko slo. prodajalcev, razen kot že povedano tistih, ki imajo pogodbo ter prodajajo zgolj eno blagovno znamko.
Naj te ne čudi, da se pritožujejo tisti, ki naročujejo blago na enak način ter to ne morejo več preprodajati tukaj, ker so kupci, na njihovo žalost, že preprodili strah pred nakupom po spletu iz tujine
Lp.
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Baterije za Nokijo, nisi nikdar naročeval preko spleta ter jih prepodajal naprej kot nadomesti del, a moram prav priti do tebe v mostah, da ti to dokažem
Lp.