Barva za cesto (talna označba)

Yogi

Guru
1. sep 2007
5.205
1.620
113
Tega nisem še nikoli kupoval...

Potrebujem barvo za asfalt, za popraviti talne označbe. Izpostavljeno soncu/dežju/snegu, preko vozijo avtomobili. Neka huda obstojnost sicer ni potrebna, ampak da recimo zadeva zdrži dve, tri sezone... Bela in rumena barva. Niti ne rabim velike količine...

Kaj priporočate?

Ter kakšen čopič oz. valjček je za to barvo?

aljoman

Majstr
16. dec 2013
4.155
-1.576
63
Jst bi se zapeljal do CP Kranj in jih lepo prosil, za malo barve. Se da vse zmenit. Imej pa kako kantico sabo in kak six pack.

• Všeč mi je
Reactions: Yogi in jello

Corvette

Majstr
6. nov 2008
588
533
93
Signocryl + njihovo redčilo. Preverjeno deluje odlično in je izjemno obstojno. Za nanašanje običajen čopič in bolj kosmat-dolgodlaki valjček.

• Všeč mi je
Reactions: Yogi

Corvette

Majstr
6. nov 2008
588
533
93
To ja. Po šestih letih žgočega primorskega sonca sem jo dol z asfalta spravil le z diamantno brusilno šajbo. Drži ko pes ježa, je zares obstojna.

• Všeč mi je
Reactions: erikson in Yogi

jello

Guru
22. sep 2008
11.759
4.919
113
GGD ze en čas...
Tudi Komunala Kranj...
Ne vem ali je bilo še cp kranj ali že ggd, leta 2007 smo pri njih dobili celo kanto barve for free, da smo potem v stuttgartu na cestnem svetovnem pokracali cel klanec. Takrat se je še lahko risalo kur.ce. Če niso obnovili asfalta se mogoče vidi še danes.

Yogi

Guru
1. sep 2007
5.205
1.620
113
Ugotovil, da v Merkurju nimajo na zalogi... Mavrice ni v Kranju. Kot kaže bo treba res ovinek narediti... Kaj lahko še pogledam v Kranju? Top Dom, Obi?