Barva spalnice

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Za enega izmed prihodnjih vikendov načrtujem pleskanje vseh prostorov v stanovanju in se ne morem odločiti, če bi imel vse stene čisto bele ali bi bile barvne... Predvsem spalnica me zanima, ki je zdaj čisto bela. A vi večinoma spite v beli? kaj pa kakšna pastelna? Marelična? Ne vem... Kaj je za spanje najbolj fajn? Najbrž preveč žive barve niso v redu, ne?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Ni večje bedarije kot šekaste stene. Vse mej belo. Ajde, mogoče v spalnici moder strop, da deluje kot nebo ampak ostalo pa absolutno belo.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
314
83
Pufarbaš, če ti ni všeč oz. ne odgovarja spet pofarbaš, ko se naveličaš vzameš penzl in spet pufarbaš, sej ni tok zajeban
smile-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
314
83
Oh sam ne modre, men je čist mim za u stanvanje, razn kopalnice oz ploščic, preveč hladno mi deluje
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Tak mamo pri nas in prav nič hladno ne deluje. Res pa je, da so luči v obliki malega voza in je zato vtis barve boljši.

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
ma pri nas je živa barva v kombinaciji z eno sivo steno, pa dobro spimo
wink-1.gif

1462834-IMG_15017.jpg

Priponke

• 1462834-IMG_15017.jpg
    1462834-IMG_15017.jpg
    38,3 KB · Ogledi: 1.183

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.983
6.213
113
blizu močvirne prestolnice
To ni glih živa, pa samo na zadnji strani imaš barvo! Sicer pa lepo edino parket katastrofalno zbrušen!

Nazadnje uredil moderator:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

odlična tema (tudi zame)
grin1.gif

jst sm tut še v dilemi, kako bi kaj pobarvala dnevno sobo, pa spalnico.

Kopalnica je že kupljena in bodo ploščice v pastelno zeleni barvi,

pohištvo dnevna soba + kuhinja bo natur češnja (kuhinja in dnevna soba sta konkretno povezani) za spalnico si pa lahko na nek način še izmišljujem, čeprav se mi zdi, da bo na koncu kar vse natur češnja
grin1.gif

drgač pa ni slaba ideja samo pobarvan strop ali pa celo samo ena stena.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
314
83
Poslikaj pa v photoshopu oz. tud paintu se da nardit čist lepo, pobarvaš steno mal, pa da prbližn mal vidš z igračkanjem
smile-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.051
1.849
113
Emona / Carnium
Spalnica: 3 stene violične, 1 stena zlata
grims-1.gif

Dnevna: 3 stene zelo svetla siva, 1 stena rdeča
Vsi odtenki so precej natur. Vsi stropi: beli
Je pa res, da se vse sklada z barvo pohištva.

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Ksz
Po mojem prepričanju je dom prostor kjer lahko pozabiš na skrbi in se umiriš, zato imam doma rad barve, ki to omogočajo. Mislim, da je tudi bela rahlo agresivna. Najraje imam rahle svetle odtenke vanilije ali kave - ampak res svetle. K tem barvam paše še kakšen retro stil pohištva ala Ikea. To me sprošča in polni baterije.

Nazadnje urejeno:

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.135
198
63
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
Ksz
Po mojem prepričanju je dom prostor kjer lahko pozabiš na skrbi in se umiriš, zato imam doma rad barve, ki to omogočajo. Mislim, da je tudi bela rahlo agresivna. Najraje imam rahle svetle odtenke vanilije ali kave - ampak res svetle. K tem barvam paše še kakšen retro stil pohištva ala Ikea. To me sprošča in polni baterije.

pri zgornji sliki se vidi kako tista živa barva seva...poglej na ostale stene kakšne barve so?
tud meni so všeč svetli odtenki..jaz imam celo stanovanje z ral9001. je odlično izpadlo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

jst imam pa črne stene v dnevni sobi
evil.gif

tolk o tem kolk je barva pomembna za spanje
wink-1.gif

fengšu foram ne verjamem
bonk.gif

Vsak naj pobarva kak mu paše. Pri temnih barvah potrebuješ močnejšo žarnico:) V spalnici pa ambientalno osvetlitev
grims-1.gif

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
kzs
Meni so pa všeč žive barve. Dnevno imam oranžno, spalnico sivka, kuhinjo rumeno, kopalnico roza, vse hodnike pa zelene
grin1.gif
Stropi so povsod beli.

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik robbus pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:
wink-1.gif

Kje se kupijo ti vzorci za barvanje sten?

Ma jst sem ga narisal v corelu in izrezal nalepko na rezalnik. Prilepil na belo steno, pobarval in potem odstranil nalepko.

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik robbus pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:
wink-1.gif

Ma jst sem ga narisal v corelu in izrezal nalepko na rezalnik. Prilepil na belo steno, pobarval in potem odstranil nalepko.

Kje si pa dobil tako velike nalepke?

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik robbus pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik robbus pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:
wink-1.gif

Kje si pa dobil tako velike nalepke?

sej ni večja od 130 cm... drugače bi pa iz dveh delov naredil!