Barbie & Lego razstava

mistique

Guru
16. jun 2009
14.009
1.815
113
Emona / Carnium
Je slučajno kdo bil na tej NAJVEČJI EVROPSKI Barbie & Lego razstavi na Gospodarskem razstavišču? Slišim (tudi vidim), da premorejo nekaj vitrin v katerih so kocke in nekaj barbik.
uf-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Je slučajno kdo bil na tej NAJVEČJI EVROPSKI Barbie & Lego razstavi na Gospodarskem razstavišču? Slišim (tudi vidim), da premorejo nekaj vitrin v katerih so kocke in nekaj barbik.
uf-1.gif

uf dej reč, da se ni splačalo/se ne izplača jt, ker sm mela namen jt, pa mi služba ne dopušča
cry12bpy.gif

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
uf-1.gif

uf dej reč, da se ni splačalo/se ne izplača jt, ker sm mela namen jt, pa mi služba ne dopušča
cry12bpy.gif

baje je brez veze ...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Jaz mam doma več lego kock kot jih je na tej razstavi. je bilo isto na razstavi Elvisa Presleya..brezveze...

mistique

Guru
16. jun 2009
14.009
1.815
113
Emona / Carnium
Halo indijanci....in indijanke....jaz ne grem na tanek led, tako da, se mi zdi, da bom jutri (danes) kaufnil en Lego something in bomo šli domov sestavljat...
Drugače pa sem (naivno) mislil, da zadevo organizira kocke.si. Na njihovh dogodkih se da videt in zgodit (skjuze mua), dosti več.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.009
1.815
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jaz mam doma več lego kock kot jih je na tej razstavi. je bilo isto na razstavi Elvisa Presleya..brezveze...

Gobanescu, ti maš pa imiđ, k ga Alter ne folga glih. Vsa čast model. Sm vidu v eni temi (k se mi je nikakor ne ljubi iskat ZDELE), k si dissou kloškota...zakon imiđ. Tis' model.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.009
1.815
113
Emona / Carnium
ON TOPIC:
Smo dobro skoz pršli. Smo se zdilal za novo škatlo legic, tko, da bomo drugo leto lahko sami organizirali NAJVEČJO EVROPSKO razstavo kock...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
V glavnem z malimi otroci ni za hodit noter - škoda denarja. Pol ure nimaš kaj počet. Se bolj splača zapeljat v City PArk (BTC) v I_ štuku imaš kock koliko hočeš da se deca igra.

Za kakega starejšega obiskovalca bo še kar.