bankomat-ali to drži?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
jaz sem dobil celo v drugih slovanskih jezik tole. Seveda sem letel na bankomat in kontra vtipkal, nisem dobil ne denarja pa se kartico je pozrlo po 3. poskosu. Tolk o tem.

zdej pa ne vem , kdo ima mojo kartico..morm it danes do bankomata da vidim cigav je.
frown-1.gif

Ko si 2x vtipkal in ti je napisalo, da številka ni prava, ti ni potegnlo?
stupid-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
ce odtipkate kodo v obratnem vrstnem redu bankomat izplaca dvig v tolarjih!!

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Sem šel dons probat... men je delal. Denar sem dobil, policije pa nisem čakal, ker nisem mel cajta.

Pa baje, da imajo Nokie neko skrivno kodo, ki ti omogoči še skriti del baterije v nujnih primerih.

Nazadnje urejeno:

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
A na Nokio vtipkaš pin za bankomat, pa ti denar ven vrže?
Pa če v obratnem vrstnem redu vtipkaš pin tudi policijo pokliče?
sprasujem se.gif

grin1.gif

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.552
3.900
113
Ljubljana
hmpg.net
1. Ovce se strižejo, zato pa so.
2. Ko človek misli, da je spoznal že vso neumnost ljudi, šele spozna, da je šele na začetku potovanja.

Moram priznati, da me vedno znova presenetijo izjave nekaterih, kaj vse se da s čimerkoli. Kako so inovativni in zanimivi. Ovce pa tako kupijo vse:).

PS. Če pa že dajete take informacije, bi lahko vedeli, da to velja samo v Aziji, se pravi Azijski abankomati in Samsung telefoni. Ne pa Nokije, lepo vas prosim.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Moram priznati, da me vedno znova presenetijo izjave nekaterih, kaj vse se da s čimerkoli. Kako so inovativni in zanimivi. Ovce pa tako kupijo vse:).
Če na bankomatu dvigneš denar na rojstni dan, ti zašpila Hepi brzdej.

Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Če na bankomatu dvigneš denar na rojstni dan, ti zašpila Hepi brzdej.

......na radiu v avtu katerega si prej odklenil z nokio
cheer.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Ne vem zakaj se vam je potrebno tu delat norca iz takšnih (resničnih) mailov. Zadeva dejansko deluje! Pojdite probat. Nekajkrat, pa boste kmalu videli da res pride policija...

...edini problem je, ker bodo zadaj njih možje v belem...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.641
10.835
113
probal sem pin na mojmu mobitelu, in zanimivo, ce ga kontra vtipkam javi napako in potem sem še dvakrat..pa se je zaklenil..zdej pa hoce neko PUK kodo. aja, pa uporabljat ga ne morm. in itak da puk kode nimam, tako da grem danes na mobitel center, ker mi jo po telefonu nocjo povedat.
jezen.gif

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Pri vsem tem hecu se mi pa sama ideja ne zdi tako neumna. Edino, kar bi lahko bilo proti, je pač, da se take stvari tako malokdaj zgodijo, da se to skoraj ne splača. Pa še kakšno res profesionalno varovanje bi lahko mimogrede razkrili.

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.055
71
48
Albert Einstein je rekel: Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost, vendar za prvo nisem popolnoma prepričan!

erikson

Guru
25. avg 2007
22.398
6.174
113
Če pritisneš POPRAVEK, vtipkaš 1337 (LEET) in POTRDITEV, pa bankomat pade v nadzorni način:

bankomat.jpg

cheer.gif