Citat:
Uporabnik blustar pravi:
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Mah, to z "zlatimi" karticami je itak en navaden nateg. Plačuješ višjo članarino in si misliš, da si bog ve kaj. Dobi pa jo vsak, ki potegne dobrih 1000 EUR na mesec. Jaz sicer imam status zlate stranke, vključno z zlato Viso. Nimam pa od tega nič, edina prednost je, da mi banke še na 1 km ni potrebno povohati saj vse uredim po telefonu ali mailu z mojo osebno bančnico. K sreči je vodja poslovalnice in mi tako lahko pogleda skozi prste, četudi ni povsem po pravilih. Pa še luštna je, he he
Meni recimo vse, kjer rabijo podpis, pošljejo po pošti na dom. V banki sem bil nazadnje še v časih, ko nisem imel osebne bančnice. Dopuščam pa, da pri svojem ravnanju odstopajo od pravil. Vseeno mi je všeč, da vlada tolikšna mera zaupanja, ki odpravlja še tistih nekaj birokratskih ovir.
Za osebno bančnico ne rabiš met statusa zlate stranke. Nimam tega statusa, imam pa svojo bančnico - dobila, ko sem prek njih vlagala v sklade. Je res fajn, da lahko full stvari urediš prek njih, čeprav ne čist vse, še vedno moraš kaj osebno.