Jaz sem sicer z GB vzel "kao" intl verzijo 7pro, ampak po številki modela sodeč kot ga kaže je kitajska verzija. Pač DL-jal EU OTA update 10-ke (prišla z Android 9) in povozil, dela bp, prav tako vsi bandi LTE-ja idr. Skratka če mene vprašaš je HW isti, samo sistem ima za intl (indija), kitajska svoj sw, pa EU svoj... torej kar se tiče jazika ni problem, daš gor EU in to je to. Nisem pa probal niti SLO jezika, ampak tipkovnica dela, jezika pa ne grem prestavljat ker se zna zgodit da slovensko potem ne bom znal nazaj preklopit pri teh prevodih, hehe.
Druugače polnilec je z adapterjem za EU (sem gledal, na Aliexpres ne dobiš EU verzije native, vsi imajo adapter iz vertikalnih ploščatih na EU okrogle). Telefon je sicer top shit. Kar je zanimivo je to da dual 4G (LTE) ne dleuje, imam dve simki istega operaterja in če imam na eni dato, na drugi avtomatično naredi fallback na 3G in je posledično signal lahko drugačen (odvisno od operaterja), baje je tudi sicer to stvar operaterja; telefon je pa sicer dual standby, tako da delujeta obe, ampak ni 4G hkrati na obeh. Če imam na prvi in voice in data vključeno je seveda 4G na prvi, pa drugo da na 3g.
Če daš gor TWRP in Magisk je proces update-a in ohranitve TWRP drugačen (ima Slot A in B); Magisk ima opcijo da ga daš na Slot B (nastavitve Magiska v neaktiven slot), potem pa v Ma
Prej imel OP 5T, tako da lahko povem primerjavo, povem samo kar je slabše imho na novem, ostalo štejte da je enako ali boljše: 5T sem imel 8/128Gb, ta je 12/256Gb): hitrost - ne opazim razlike. Tale 3G/4G, s T5 nisem imel težav da bi slabše delal voice zaradi tega, pa sem imel ravno tako na eni SMI-ki dato, na drugi pa voice. 7-ka nima več stereo banance, 5T je bil zadnji s stereo bananco, tako da usb-c sluđalke ali konektor usb-c v stereo če hočeš žične slušalke. Definitivno je slabši še fingerprint - pri 5T je zadaj pod kamero, ko se ga navadiš je super in hiter. Pri 7pro vedno lovim kje točno je, pa ful slabša je prepoznava (in slabđa in počasnejša). Tale spredaj vgrajen fingerprint je pač bust, ampak nimaš kaj. Ko bo 9T zunaj ga bodo spet nazaj premaknili, pa bomo ponovno srečni.
. Če koga zanima še kak detajl pa naj vpraša.