Hvala.
Sam imam sedaj Mi9T, pa sem se malo zafrknil. Vzel sem ga zaradi skrite kamere in zaradi 3.5mm prikljucka, vendar zelo pogresam face recognition, kar pa tu pri Mi9T traja oz. je kar en mali postopek, ce hoces face recognition (najprej desno tipko pritisnit, potem s prstom po ekranu navzgor in sele potem se prikaze kamera), zato pa ga niti ne uporabljam, vendar bi ga rad, saj prstni odtis ne deluje tako dobro, kot prstni odtis zadaj, kateri ima drugo tehnologijo - boljso. Sem imel Mi8 in sem ga prodal, ker mi ni kazal notificationu, vendar sedaj cakam MIUI 11, katerega bom dobil cez 2 tedna in ce bodo notificationi delovali, studiram med Mi8 in Mi9. Mi8 mi je vsec zaradi infrared scenerja, Mi9 pa zaradi sirokokotne kamere vendar nima IR scenerja
Oboje rabim stalno....
Me pa zelo moti, da nimata 3.5mm prikljucka...
Zato sem tudi zeni predlagal Mi9, ker vem, da bo zanjo odlicen in se "poceni" je, glede na ostale flagshipe. Slusalke ima bluetooth, zato niti ne rabi 3.5mm. Ves cas je bila na Samsungih in se tezko loci od njih...
, meni pa ni niti vazen brand, samo, da ima amoled, AOD display, dober face recognition, pa dobro baterijo, pa seveda 3.5 priklucek pod opcijo...
Dokler nisem imel face scenerja, ga nisem pogresal....dokler nisem imel sirokokotne kamere, jo nisem pogresal....sedaj je to dvoje pod nujno