Kje pa se to preveri?Preveri, da nimaš slučajno kak LAN mode vključen....Tako je pri Sonoffu....Sicer ne poznam teh termometrov...
Kje pa se to preveri?Preveri, da nimaš slučajno kak LAN mode vključen....Tako je pri Sonoffu....Sicer ne poznam teh termometrov...
Ti termometri (če maš une male škatlice - js imam enega za test) delajo preko bluetootha. Če boš želel gledati na daljavo jih moreš pairati na hub od xiaomija oziroma lahko tudi katerega drugega proizvajalca.Imam eno vprašanje glede Xiaomi termometrov. Namreč zadnjič sem kupil set treh sobnih termometrov. Namestil sem jih v dnevno sobo, kopalnico in spalnico. Na telefon sem si naložil aplikacijo Mi Home, kjer lahko spremljam trenutno stanje na termometrih. Doma vse dela BP. Trenutno sem v službi in sem za hec želel pogledati temp. doma in se mi aplikacija nikakor noče povezati in piše Monitor not connected. Kaj ga jjebe?
Aha, se mi je kar zdelo, da to deluje preko Bluetooth-a.Ti termometri (če maš une male škatlice - js imam enega za test) delajo preko bluetootha. Če boš želel gledati na daljavo jih moreš pairati na hub od xiaomija.