Dva predlogaIdealno okoli 100€, max budžet 150€ če je res super
Primozb, kupon (za Viomi V2) ne dela...
Vrne error: "This coupon only applies to specific products. "
131 € + gift
Teclast M30 MT6797X X27 Deca Core 4G RAM 128G ROM Android 8.0 OS 10.1
http://bit.ly/2MFZA2w
✂ Kupon: Bg216ce1
( Add to Cart ➡ View Cart & Checkout ➡Proceed to Checkout ➡ Apply ➡Place Order )
✉ 1,55 € poštnina - EU Priority Line
Paypal!
Ma meni ni problem malo več dat pa iz češke.. Ampak to je sedaj že drugič dobesedno isto... traja in traja. imam občutek da si prvo pošljejo iz kitajske na češko pa potem dalje. oglašujejo pa kot da imajo na češkme v skladišču. so kar padli v tej coroni.
Mah.. saj sem vam napisa malo zgoraj... zaradi ko par € razlike se boste nacakali, ni vredno pac...
Drugace pa vsaka cast uporabniku, da se trudi s kuponi..
Kdaj si naročil oz lahko zahtevaš refund. ker to se mi zdi res smešno bom tudi sam kar na paypal pa se naj j...Sej točno tako imajo, zato pa običajno trackingi primejo po tednu, ko prispe iz kitajske.... sedaj jim pa tracking ne začne delat ker vse stoji, nategujejo te pa kako je paket na poti itd....
Tako da verjetno bo samo se refund zahtevan, pa kar prek paypala, ker z njimi se vedno pogajaš 3x glede zneska koliko bi oni refundirali.
Kdaj si naročil oz lahko zahtevaš refund. ker to se mi zdi res smešno bom tudi sam kar na paypal pa se naj j...
Ja primoz se trudi a firma ki stoji za njim je postala popolnoma neresna.
Sam ogromno kupujem iz Kitajske . Največ kupujem od Banggooda, ker so zame najbolj zaupanje vredni. Verjamem da
scmoky in lost1 se ne strinjata.
Tudi zadnje čase, sem vse dobil kar sem naročil, mogoče je bila razlika da namesto cca 20 dni, je bilo 30 ali 35 dni ...Razlog pa vsi poznamo... dokler je bil korona virus samo na Kitajskem ,je dostava delala ok, zdaj pa ko je korona virus v EU, zadeve ne tečejo tako hitro... kdo je kriv ne bom ugotavljal...
Moj nasvet je tak, če je kaj narobe, napiši mail na cservsi in zahtevaš refund. ... Priporočam prijazne besede, saj se tako zadeva ponavadi prej rešijo..
Če zadeve ni mogoče rešiti s Bangggood , pa dodaš ... odpreš še dispute na paypal-u . Sam sam svoje težave vse rešil s Banggood-u.
Preko paypal-a ni nič vržen denar stran. Zato vedno napišem pod kupone tudi Paypal! , "daš dispute, dobiš denar nazaj, čez en ali dva meseca pa verjetno še naročeno, potem mu pa, če si pošten, robo tudi plačaš. Ni Kitajček kriv, če mu pošta ne pošlje naprej" in zadeva ostane mogoče na meji z EU.