S češkega skaldišča naročil 22.2, naprej šlo 24. do danes še ni paketa.. Sem jim že pisal na chat, pa rpavijo da naj počakam. medtem sem eno stvar od BG iz kitajske naročeno 24.2... Nevem a se norca delajo al kaj? A kar paypal case odprem ali?
Ne me jebatS češkega skaldišča naročil 22.2, naprej šlo 24. do danes še ni paketa.. Sem jim že pisal na chat, pa rpavijo da naj počakam. medtem sem eno stvar od BG iz kitajske naročeno 24.2... Nevem a se norca delajo al kaj? A kar paypal case odprem ali?
Isto pri meni, naročil 18.02, naprej naj bi šlo 20.02., o paketu ni duha ne sluha. Primozb je že interveniral in dobil odgovor, naj počakam, da mine en mesec. Pošiljka pa nima sledilne številke.To res postaja že sumljivo.S češkega skaldišča naročil 22.2, naprej šlo 24. do danes še ni paketa.. Sem jim že pisal na chat, pa rpavijo da naj počakam. medtem sem eno stvar od BG iz kitajske naročeno 24.2... Nevem a se norca delajo al kaj? A kar paypal case odprem ali?
Isto pri meni, naročil 18.02, naprej naj bi šlo 20.02., o paketu ni duha ne sluha. Primozb je že interveniral in dobil odgovor, naj počakam, da mine en mesec. Pošiljka pa nima sledilne številke.To res postaja že sumljivo.