Res jeNi slo, tudi jaz probal. Ne gre preko tega, kar lepis, Primoz.
Res jeNi slo, tudi jaz probal. Ne gre preko tega, kar lepis, Primoz.
Telefon bi naročil iz bangooda, pa me zanima kok je zihr da ga dobiš, dostkrat berem da roba ne pride...
Našel dober kupon, samo odposlano bo šele konec novembra iz UK... a vam najdem še iz CN?Se dobi kupone za kašne baterijske sesalce?
V taki obliki:
BlitzWolf® BW-AR182 2-in-1 Cordless Handheld Vacuum Cleaner with 9000Pa High Suction
Only US$93.50, buy best blitzwolf® bw-ar182 2-in-1 cordless handheld vacuum cleaner with 9000pa high suction sale online store at wholesale price.www.banggood.com
Najbolje je, da to komentirajo drugi ..... sam se se dobil vse, kar sem naročil.
Telefon bi naročil iz bangooda, pa me zanima kok je zihr da ga dobiš, dostkrat berem da roba ne pride...
Našel dober kupon, samo odposlano bo šele konec novembra iz UK... a vam najdem še iz CN?
BlitzWolf® BW-AR182 2-in-1 Cordless Handheld Vacuum Cleaner with 9000Pa High Suction- POSLANO IZ EU UK - PREDNAROČILO
http://bit.ly/33SjgF6
....
Honor Band 4 naj bi mi poslali 30.10. preko EU Priority Line. Ko pritisnem na Track, se mi še vedno kaže: Tracking info has not been received, please wait for an update. Ali je po toliko časa to normalno? Predviden čas dostave naj bi bil 21.11.
kaksna pa je cena iz CN?