Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Hmm...kako ti pa lahko potem da kazen za to dejanje, če ti vmes prekineš in nimaš več telefona v roki oz. na ušesu?
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Zakaj ne?
Zadnjič so v Škofji Loki lovili tiste, ki med vožnjo lapajo po telefonu tako, da je v mestu stal policist in kontroli 300m naprej, sporočal, kateri vozniki se pogovarjajo po telefonu. Čist gverilski pristop.
Zanimivo, ozka cesta, o kvaliteti ni treba besed zgubljat, naselje, izvozi stanovanj, zaraščeni (slaba vidnost, sicer je drugi že malo bolj pregleden), pa je dvignjena omejitev na 70.Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
No saj tole sranje pri Dravogradu smer Vič je tudi svojega denarja vredno.
http://goo.gl/maps/Whhrq
Tukaj je znak za omejitev 70 in dopolnilna tabla 700m
Če pa greš naprej je znak za konec naselja.
In evo tu sem potegnil na 90 in cifizelj me je oplačkal za 40 evrov. Stal nižje v križišču.
No majstri razložite mi kaj sem ga pofiksal ker že vozim 15 let pa se ne spoznam na cpp
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Radar je na primorski AC v smeri proti KP, tam pri PO, kjer delajo.
In kako priročno, omejitve se zmanjšujejo in nadaljujejo tako: 100, potem gre na 80, potem na 60, kjer takoj potem postavijo radar za znak, da ga ni videti, nato pa par 100m naprej od tega radarja je znak za omejitev 80.
VSE ZA VARNOST, VSE!! Ne vem pa kje je tu varnost...
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Radar je na primorski AC v smeri proti KP, tam pri PO, kjer delajo.
In kako priročno, omejitve se zmanjšujejo in nadaljujejo tako: 100, potem gre na 80, potem na 60, kjer takoj potem postavijo radar za znak, da ga ni videti, nato pa par 100m naprej od tega radarja je znak za omejitev 80.
VSE ZA VARNOST, VSE!! Ne vem pa kje je tu varnost...