Balkanski bojevnik

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Morda v Maksiju, ne vem, pozabil sem, dolgo jo že nisem videl. Slovensko govori bolje od Francke, ki dela na sosednji blagajni.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Slabih 60% hočeš rečt?

Zdaj...

Če bi vas v Sloveniji bilo 60% bi še nekako bilo sprejemljivo, tako pa vas ni.....

Česa ne dojameš?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Slabih 60% hočeš rečt?

Zdaj...

Če bi vas v Sloveniji bilo 60% bi še nekako bilo sprejemljivo, tako pa vas ni.....

Česa ne dojameš?

Poznas celo strukturo in vse "zaposlene"?
crazy1.gif
Ali si filozofiras na podlagi nekaj nakljucno zajetih med katerimi je konkretno stevilo Slovencev. Kaj mislis da so nizje v organizaciji pripeljali iz Srbije ali zaposlili domorodce ce so ze pri vrhu delali domorodci?

Ali ti mogoce vse skupaj graficno predstavim?!

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Daj.

Potem pa še nadaljuj pri ostalih obtoženih kaznivih dejanj.

Lahko pa odpreš recimo strani sodišč z obravnavami, pa boš videl "strukturo" obtoženih...
priden.gif

In nekako procentualno ne štima s tem: Prebivalstvo po narodni pripadnosti
priden.gif

To sva ze enkrat raziskala in ugotovila da lapas neumnosti.... Kajneda....
smirk-1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Po tabeli sodeč gledam narodna opredeljenost Muslimani??? WTF?? Ja kere države?? A če si krščan si tudi narodno opredeljen??
To je pripadnik vere, ne pa narodno opredeljen!
WTF, kere bedarije!
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Chief_Wiggum pravi:
Pa kakšne nedolžne face imajo.
hysterical-1.gif

Sicer pa jebesh dosmrtni zapor in podobno, jaz bi za njih naredil en tak resničnostni šov. In sicer bi jih zbasal v kolosej potem pa gladiatorske igre. Last man standing za nagrado dobi 20 let čuze.
evil.gif
Kolosej?? ne vem zakaj tam..

Kdo je kao zgradil stadion stožice in s kakšnim namenom...hm
sprasujem se.gif
.

ti pa si zelo razgledan gospod
hysterical-1.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Zde mi je pa kapnilo v glavo kje se je zalagal s heroinom un nekdanji specijalc, tisti ki romane piše o življenskem ciklusu janeza janše...
17758-icon_confused.gif

Aha-- zdj ga pa mam...
10.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne mores bit tok razgledan, pa nacionalist...muslimani kot narod, so iz bosne. to ve vsak, ki mu obzorje sega dlje kot do vaske table.

mi je pa zanimiv kako ste se vsi ogrel na ideji balkancev, čeprav je transaprentno v tem primeru, d aje vasih, razgledanih in pridnih mamiminih sinckov lep sopek.

pa lep primer, kako pametni ne poznajo nacionalnih ovir. raja se pa spotika ob to