Balkan mjuzik

mistique

Guru
16. jun 2009
13.765
1.572
113
Emona / Carnium
Merry Crisis & Happy New Fear uz pesmu:
evil.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.765
1.572
113
Emona / Carnium
In kateremu pevcu od Dugmeta gre vaš glas? Jaz se težko odločim. Se mi zdi, da so dali vsi svoj maksimum v danem obdobju (z izjemo Tife, ki je bil pevec le kratek čas). Mogoče Alen iz čisto sentimentalnih razlogov (kot mulec sem dobil prej kaseto od Divljih Jagoda, potem pa od Dugmeta Pljuni i zapjevaj). Tifa je poseben vokalist, ki pa je danes, na žalost, v precej slabem stanju.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Dubioza kolektiv še nismo omenil tukaj

The Beat Fleet

Bolesna brača

še malo Amadeusa, meni par legendarnih (starejših) komadov

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Nisem pozabil ker jih ne poznam, ne spremljam balkan scene kaj dosti, limam samo tisto kar poznam in mi je kul. Tiste standardne balkan rock scene nisem nikoli doma poslušal, kar sem slišal po kafanah, feštah,...

No gremo naprej:

Neočekivana Sila Koja Se Iznenada Pojavljuje i Rešava Stvar

V živo so mi res hudi, sem se par let nazaj naključno znašel na njihovem koncertu v NM in so me res pozitivno presenetili. Vsaj meni so na špilu zveneli precej boljše kot na platah. Live nastopi so sigurno njihovo najmočnejše orožje, kjer v stilu jam sessionov prepletajo raznorazne stile, tudi elektronski ritmov se ne branijo.

Ta komad sigurno poznate iz filma Munje

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Da se še tuki pofočkam
smile-1.gif

Najprej neki bolj na easy

Pa malo manj na easy
smile-1.gif

Pa še neki od Prljavega kazališta

Ðole ima tut par res super komadov

mistique

Guru
16. jun 2009
13.765
1.572
113
Emona / Carnium
So live it, jebo mater, to share little bit of it.
zmaga.gif

Besedilo (in muzika) iz 80-ih, ki je aktualno še danes, čeprav Tita ni več, ne živimo v komunizmu itd.