Mi smo sli grupno za 13 dni za 1500, nocitve z zajtrkom in ena ali dve vecerji. Ampak smo se ustavili se v Singapurju. Skoraj karkoli bos vzel na baliju ne bos veliko zgresil. Imas razne "kolibe", ki so verjetno cenejse in nudijo dovolj, ce nisi razvajen froc, edino kaksnega komarja, zuzelko lahko pricakujes, ker so ze vhodna vrata ponavadi lesena in na zabco.
Priporocam lahko Ananda Cottages v Ubudu, ki pa ni ravno na obali. Lustne "kolibe", travca, lezalniki, endless pool, mi smo zasedli dve bajti ob bazenu in mislim da smo bili tam kar samo mi. Pogled pa na rizeva polja. Pol smo z gliserckom sli se na Lembongan v Coconut Resort, fajn hiske, pogled na morje, bazen, strezba v bazenu, edina jeba, da so bajtice v hribu (kot vse na otoku) in ce si na vrhu se malce konkretneje zasvicas.
Na koncu pa še Kuta in Mandira Beach resort. Prva liga, ni da ni, prijazni, dobr za jest, dva bazena cez sprehajalno pot morje in raj za deskarje. Pa ce se ne motim ni spet blazno drago. Ce je zelja lahko prilepim se kaksno fotko. Aja, pa morja ne pricakuj jadranskega. Valovi so, mivka, pesek in vse skupaj v plitvinah mesa. Lahko se pa zapeljes s colnom za greben in se potapljas ali snorklas, tam pa imas kaj za videt.