Bajadera

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Rok uporabe ima en leto.
Tale, ki sem jo odprl je mesec pred potekom roka. Zanic je. Trda, neokusna. Sem razocaran in bo treba jesti sproti.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Nekateri si razne čokoladne stvari vozijo v avtu, celo poleti, potem se pa čudijo mat barvi, čudni teksturi in belim lisam. Dovolj je, da se enkrat malo preveč ogreje in ni več ničemur podobno.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Rok uporabe ima en leto.
Tale, ki sem jo odprl je mesec pred potekom roka. Zanic je. Trda, neokusna. Sem razocaran in bo treba jesti sproti.

tudi moja bajedara doma je podobno zanič... dobil oz. naša dobila za darilo, kupim nikoli več....

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ni problem v tvoji shrambi, ampak v tem na kaksni vrocini se je to vozilo na tovornjaku, ali pa, ce je v skladiscu na rampi stala paleta 1uro na poletni vrocini. To je dovolj da se zmehca in ni vec o.k.
Tudi jaz sem ze nabasal na tako cokolado, najveckrat kupljeno n pumpi.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ni problem v tvoji shrambi, ampak v tem na kaksni vrocini se je to vozilo na tovornjaku, ali pa, ce je v skladiscu na rampi stala paleta 1uro na poletni vrocini. To je dovolj da se zmehca in ni vec o.k.
Tudi jaz sem ze nabasal na tako cokolado, najveckrat kupljeno n pumpi.

Je bila novoletni edition. Tko da sonce jo ni topil. In ni se videlo, da bi bila. Papir cist ko suza.