badoo?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
Kaj je zdaj to spet neko zbiranje osebnih podatkov?
Dobim nek mejl, sem mislil da je od sestrične, pa vidim da je spet od neke mislim da neznane osebe.
Ne grem se več teh igric, zato se opravičujem če komu kje ne odgovorim. Še malo pa si FB zbrišem (itak sem vsakih nekaj mesecev gor)

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.479
449
83
Vroča zadeva, tako iz investicijsko-poslovnega, kot uporabniškega vidika
cool-1.gif

Mislim, da te je nek uporabnik povabil preko tvojega mejla in zdaj si "pečen". Vsaj jaz dobivam na par tednov mejle, da me tam čakajo osebe X, Y... Ki jih sicer poznam, ampak v mejlu zraven so tudi profili hudih bejb, ki prav tako čakajo name. Pa sem preveč sramežljiv, da bi kliknil
grin1.gif
No, mogoče enkrat, če se prej ne naveličam in badoo related stvari pospravim pod spam.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jaz dobivam Badoojev spam samo od nekega Grega, za katerega nisem se nikoli slisal. Lahko bi mi vsaj slike lustnih bejb poslali
smile-1.gif

Ce ste prejemniki na Siolu, se obrnite na postmaster@siol.net in predlagajte, da dopolnijo svoj spam filter. Ko bo dovolj pripomb, bodo uredili.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
Kot je že panoramic prej napisal je to dating site. Je pa tako, da so določeni feature-ji onemogočeni dokler ne razpošlješ invate-a svojim kolegom. Maile kolegov lahko Badoo dobi tako, da polinkaš svoj Facebook account z Badoojevim.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Jaz sem zadnjic dobil en mail od social-statistics.com, ki je ocitno enkrat preko FB pridobil podatke (sodec po "prilozeni" sliki in emailu, ki sem ga na FB nekoc uporabljal). Izgleda, da tudi vestno blokiranje nezazeljenih FB aplikacij ne dihta vedno dovolj.
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
in kaj je smisel dating site? (translate za telebane prosim, google translate ne prevede
wink-1.gif
) . babo/desca bom iskal ko sem bom žene naveličal

B81

22. jul 2007
37.745
11.022
113
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Jaz dobivam Badoojev spam samo od nekega Grega, za katerega nisem se nikoli slisal. Lahko bi mi vsaj slike lustnih bejb poslali
smile-1.gif

Tam označi, da te zanimajo ženske, pa bo.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
smile-1.gif

Tam označi, da te zanimajo ženske, pa bo.

Nisem nikjer (vsaj ne prostovoljno) prijavljen, tako da nimam pojma kje bi to oznacil.