Baby boom

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Qurc, ni slik, sem se mal skrival. Eh. V vojski nisem bil, drugač pa sej veš, sodobna družba, mesto pa to. Poleg tega imam še pocukrano službo,....
Uf drgač pa glih iščem enga, še bolš bi bil ti, k mam en zaj...an, breg za kosit. Mam tamalo BCS-ko
wink-1.gif
. Sama gre. Pa enga komarata za rundo dat, sej veš v zaporu delat je babje, pol pa se rabmo mal po tožit za šankom.
K si se glih mal pokazal kak dec si.

Jebat ga, če si ti rodi otrok in mal posmrkaš od sreče,...
redface-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ker je nekaj posplošila, je pa nezrela oseba
confused-1.gif
zdej ste se čist spotaknil v njene besede, k je mogoče sam tko usekala letnico, sicer pa nikjer ni napisala a bi takrat rodila al bi takrat začela delat na tem, da bi mela otroka.

konc koncev, tle na forumu se eni mal preveč vtikajo v življenje drugih in zapičijo v določene besede, pa niti pojma nimate kdo se s kom, pa kok dolg pozna al pa že živi skupi al pa karkoli.

Grisbi: sej veš kaj sm ti rekla
wink-1.gif

Mir, kokoši!

če je tvoja žena kokoš, ne pomeni, da smo tudi ostale ženske kokoši
smirk-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:če je tvoja žena kokoš, ne pomeni, da smo tudi ostale ženske kokoši
smirk-1.gif
Kaj pa?
A ste petelini?
grims-1.gif

Sicer pa, fajn da je baby boom. Tole traja sedaj nekje tretje leto, trajalo bo še kakšnih par let, potem bo pa vse skupaj samo še zgrmelo dol.

Vsi pa že vemo, kdo ima zasluge za ta baby boom. Vlada je javno prevzela to zaslugo, namreč politika po zadnjih volitvah je ustvarila takšne razmere, da si mladi sedaj pa želijo imeti otroke
hysterical-1.gif
.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ker je nekaj posplošila, je pa nezrela oseba
confused-1.gif
zdej ste se čist spotaknil v njene besede, k je mogoče sam tko usekala letnico, sicer pa nikjer ni napisala a bi takrat rodila al bi takrat začela delat na tem, da bi mela otroka.

konc koncev, tle na forumu se eni mal preveč vtikajo v življenje drugih in zapičijo v določene besede, pa niti pojma nimate kdo se s kom, pa kok dolg pozna al pa že živi skupi al pa karkoli.

Grisbi: sej veš kaj sm ti rekla
wink-1.gif

Mir, kokoši!

če je tvoja žena kokoš, ne pomeni, da smo tudi ostale ženske kokoši
smirk-1.gif

bc, bc damu

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Možno, ampak vzporedno laufa tudi oldie boom
evil.gif
prebivalstvo nad 65 pa to..

Da ni to nekako tako, ko si kupiš hondo, pol pa po cestah same honde videvaš? Malo psihološko?

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
@ vsem, ki mistite, da ste kompetentni, da komentirate mojo "situacijo"

Kaj naj rečem,...delno sem ponovila napako, ki sem jo naredila že z ynosom,..preveč sem spustila privat življenja na forum,...in čeprav sem rekla, da se to ne bo zgodilo, vam povem, da je težko furat lik samske osebe, če to nisi,..slej ko prej ti dopi*di in odnehaš,...

Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Na podlagi "podatkov", ki so bili servirani tukaj si tudi ne bi pričakoval takšne izjave od Grisbi. Vsaj glede na njene poste ne, drugače je tako ali tako ne poznam
tongue-1.gif
Je pa res, da smo tukaj prebrali samo drobtinice celotne zgodbe.

Točno tako,....vse kar veste je to, da z nekom živim 3 tedne, kar vam je prijazno serviral moj bivši, čeprav nimam pojma s kako pravico
confused-1.gif
Ne veste pa koliko časa to dejansko traja, koliko časa se poznava, ne poznate najine celotne zgodovine, kaj sva že dala čez,.....in ja, .lahko še enkrat povem, da veva, v kaj se spuščava, da nisva dva brezglava najstnika....

Me pa zanima kakšni so za vas primerni pogoji, da se dva odločita za otroka? Je res edini pogoj, da sta dva kao par več let? Zakaj je potem med tistimi,ki izpolnjujejo ta pogoj, toliko ločitev in enostarševskih družin??

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
@ vsem, ki mistite, da ste kompetentni, da komentirate mojo "situacijo"

Kaj naj rečem,...delno sem ponovila napako, ki sem jo naredila že z ynosom,..preveč sem spustila privat življenja na forum,...in čeprav sem rekla, da se to ne bo zgodilo, vam povem, da je težko furat lik samske osebe, če to nisi,..slej ko prej ti dopi*di in odnehaš,...

Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Na podlagi "podatkov", ki so bili servirani tukaj si tudi ne bi pričakoval takšne izjave od Grisbi. Vsaj glede na njene poste ne, drugače je tako ali tako ne poznam
tongue-1.gif
Je pa res, da smo tukaj prebrali samo drobtinice celotne zgodbe.

Točno tako,....vse kar veste je to, da z nekom živim 3 tedne, kar vam je prijazno serviral moj bivši, čeprav nimam pojma s kako pravico
confused-1.gif
Ne veste pa koliko časa to dejansko traja, koliko časa se poznava, ne poznate najine celotne zgodovine, kaj sva že dala čez,.....in ja, .lahko še enkrat povem, da veva, v kaj se spuščava, da nisva dva brezglava najstnika....

Me pa zanima kakšni so za vas primerni pogoji, da se dva odločita za otroka? Je res edini pogoj, da sta dva kao par več let? Zakaj je potem med tistimi,ki izpolnjujejo ta pogoj, toliko ločitev in enostarševskih družin??

Glede na to, da si bila še pred kratkim z ynosom, si upam domnevati, da ne traja ravno posebej dolgo. Aja, pa veš, da ni ravno priporočljivo jemat določenih fitness praškov med nosečnostjo? Sam tko...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Čeprav to nerad delam, a vseeno...

OK, imela sta vezo z Ynosom, ni panike. Vidim, da sta se z eno določeno uporabnico zbližale. Očitno je, da ta uporabnica načrtno "drka" Ynosa.

Te ne poznam, delovala si zrelo ter odgovorno. Kasneje si končala z ynosom ter se pričela družiti (domnevam) z eno uporabnico. Tvoje mišljenje se je popolnoma spremenilo, kot da bi se želela maščevati Ynosu. Moja opažanja, lahko so pravilna, lahko pa ne. Bolje, da svoje perilo opereta samo ti in bivši kot pa še ena trač baba. Pa brez zamere.

Nazaj na temo:
Enemu kolegu se je rodila hčerkica, drugi kolega pa prav tako pričakuje hčerkico. Drugač so pa zanimivi teli moji kolegi, ko postanejo starši. Ob pogledu na svoje "delo" so čisto dugačni, takšni starševski. Lepo je to videti.
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ali odobravaš ynosovo pranje perila v javnosti. baje je izpljuval vse sočnosti na forum. kake sočnosti ne vem, sam govori se, da privat življenje.

pa še zdej ne vem, a je to on.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Morda nisem bil dovolj jasen.

Sem napisal, da nerad komentiram zadeve, ki jih ne poznam. Komentiral sem pa zato, ker uporabnica skorpy zelo očitno namiguje, da ve vsako podrobnost, ki se je dogajala med ynosom ter grisbi. Na vsake toliko časa spusti kako pikro na račun ynosa. Zato sem napisal, da se raje pogvorita na štiri oči. Ne maram takšnega obnašanja kot ga prikazuje skorpy, ker se jo ta stvar popolnoma nič ne tiče, samo dela se pomebno ter smradi po forum.
Že najino pisanje je popolnoma nevmesno, ker se vtikava v tuj življenjski slog pa še povsem izven teme je take kontekst.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
čestitam, povej ko bo tako dalec do bomo izbirali ime, kot smo za našga kužija.
hysterical-1.gif

ynos
priden.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ni nobenega javnega pranja perila,..to sem že takrat povedala, da ga ni in ga ne bo,....če to pričakuješ od mene, si me narobe ocenil. Je to, da grem naprej s svojim živjenjem in da sem v novi vezi maščevanje Ynosu?? Dečko, nimaš razčiščenih pojmov...ravno tako Škorp ne ve nič o najini vezi z ynosom, ker kot sem rekla, sem vse stvari obdržala zase...ve pa nekaj stvari iz mojega trenutnega življenja, ker se je zgodilo, da so se najine poti v RL križale....

@diablo: definitivno, sampak privat, tu na forumu nič več, ker gre očitno določenim vse preveč to v nos
grin1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
ksz
Trenutno ne poznam prav dobro nobene nosečnice, niti nimam nobenih želj po drugem otroku. Sploh ko je življenje takšno nepredvidljivo.Imejte otroke dokler ste mladi, ker pol že več ni to to. Samo še o varnosti, pa zdravju razmišljaš, da si že sam s seboj tako preobremenjen, da bi imel otroka.