babe

majana

Pripravnik
25. maj 2008
162
0
16
se ynos prosim. kako si mislil to, da se punca boji, da te bo izgubila. razpisi se prosim, pa dobis lahko magar alt podkupnino.

Citat:
Imaš malo probleme s samozavestjo? Raje doseži, da se bo ona bala, da te ne izgubi... Drugače pa ni recepta. Lahko boš najboljši fant na svetu, pa te bo prevarala..., lahko boš slab tip, pa te ne bo... Največ kar lahko narediš je, da uživaš raje sedanjost, ne pa da se po nepotrebnem obremenjuješ s prihodnjostjo.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
vsaki dan jo nabutaš in problem rešen .. bo preveč prestrašena, da bi še za kom drugim gledala
evil.gif

Ne da bo preveč prestrašena, vedela bo da si je zaslužila in preveč te bo mela rada da bi kej tazga nrdila
grims-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Glede varanja nikoli ne moreš vedet. Po moje so osebne vrednote tiste, ki so pri človeku najbl zihr. Če imaš pri sebi poštimano, da je varanje slabo, da s tem uničiš vse kar si gradil, če se zavedaš, da s tem prizadaneš nekoga, ki naj bi ga imel rad...potem je sigurno nižji % možnosti, da bo taka oseba nekoga prevarala, kot pri tisti, ki ima neke svobodomiselne nadzore oz. je odrasla v čudnem okolju, kjer neke tradicionalne vrednote oz. vrednote nasploh niso bile ravno privzgojene. In pol dobiš focn v obliki "sorry, pijana sm bla, sej ni blo nč".
bonk.gif

Poleg tega je še dosti faktorjev, ki vplivajo odločitev nekoga, ki je v vezi...kakšna je ta veza, koliko je osebek čustveno dozorel, ipd. Recimo, če hodi bejba žurat s frendicam iin ve, da je pod vplivom alkohola lame, potem mora v primeru, da je v neki resni vezi, zmanjšat to tveganje...se pravi v tem primeru se ne napije do mrtvega, ampak se kontrolira oz. spije kozarček, dva in dobr. Če tega ni zmožna narest in se more nujno nasekat do mrtvega, ko grejo babe ven (ker drugač ni carica), potem taka oseba zame ni čustveno dozorela oz. ni pripravljena na resno vezo.

Vsak najbolj ve, kakšne so njegove slabosti oz. s kakšnimi stvarmi lahko najbolj prizadane svojega partnerja. In če zna te slabosti obvladovati do te meje, da niso tveganje, ki bi lahko ogrozilo (dolgoročno) vezo...potem je po moje to največ, kar lahko za vezo narediš. Vsa omejevanja, pritisk, teženje partnerju...sigurno niso prava rešitev, da boš preprečil prevaro (...or whatever).

Garancije pa ni nikjer. To je dejstvo.

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Vsak najbolj ve, kakšne so njegove slabosti oz. s kakšnimi stvarmi lahko najbolj prizadane svojega partnerja. In če zna te slabosti obvladovati do te meje, da niso tveganje, ki bi lahko ogrozilo (dolgoročno) vezo...potem je po moje to največ, kar lahko za vezo narediš. Vsa omejevanja, pritisk, teženje partnerju...sigurno niso prava rešitev, da boš preprečil prevaro (...or whatever).

Garancije pa ni nikjer. To je dejstvo.

Podpis.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
A ves da nisem brala nobenega prispevka razen tvojega, majana. Smesen nick mas, mimogrede -glede na to, da si moski ampak tudi vem zakaj, tako da ni panike.

Kako obdrzat "babo" (najprej mal spremeni besednjak, samo nasvet - punce ne marajo kej dost slisat o tem da jih nekdo poimenuje baba) - ga ni recepta, ki bi deloval. Je pri vsaki drugacen.
Ce sta si namenjena se po tem, ko zaljubljenost mine (in mine vedno) bosta ostala skupaj. Predvsem se ne obremenjevat s tem, koliko casa bosta bla skupaj in se tresti, kdaj bosta sla narazen. Zivis zivljenje ZDAJ in uzivas v trenutkih, ki so ti dani s to osebico.

Univerzalnega recepta ni. Lahko ti samo recem, da... Bodi to, kar si. Pa se bo kmalu pokazalo, ali je ta princeska zate ali pa te kje caka kaksna druga (se boljsa
evil.gif
). Predvsem se ne pretvarjaj in ne igraj pred njo nekaj, kar nisi. Ce nimas doma ene kravate, si je samo zaradi nje ne rabis kupit. Ce nikoli nisi maral vampov, ona pa jih obozuje, se ti ni treba prepricat in jih poskusit.

Bedni primeri, vem. Poleg tega se bodo oglasili moji predragi "zalezovalci" in se spet usajali v to, kar sem napisala... like always. Ma, klinc.
smirk-1.gif
Zivi in pusti ziveti.

B81

22. jul 2007
37.012
10.539
113
Ti si iz Maribora?

OnTopic:

Preteklost je za nami in se nima smisla obremenjevati z njo.
Prihodnost? Ne vemo, kaj bo. Torej?
Ostane nam le ta trenutek, ta in noben drug. Če ta trenutek užijemo tako, kot bi bil zadnji, je to to.

Mater bluzim nekaj....

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Moj recept: bodi ji najboljši prijatelj, pogovarjaj se z njo, včasih ji kaj skuhaj, se ji posvečaj in nenazadnje dobro moraš (po)se..xat! Če imaš vse to je tvoja za celo življenje!

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Bodi ji najboljši prijatelj, pogovarjaj se z njo, včasih ji kaj skuhaj, se ji posvečaj in ostala bosta prijatelja za vedno hahaha
hysterical-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
pozabil si dopisat, da moraš tud znat sexat. Ne samo kot zajc not ven, not ven, pol pa ahhhhh, treba mal bolj z občutkom in vztrajnostjo. Tko pač je pri ženskah, če jim med sexom ne pride, bodo iskale drugod. In spet, ker so ženske se med sabo vse povejo in čvekajo, tko tudi zvejo o tem kak žrebec si, ali pa si samo jelen ki stoka.
Ne bomo jih nikoli razumeli, ampak čez posteljo gre vse.
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.012
10.539
113
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Citat:
Bodi ji najboljši prijatelj, pogovarjaj se z njo, včasih ji kaj skuhaj, se ji posvečaj in ostala bosta prijatelja za vedno hahaha
hysterical-1.gif

mu boš ti povedal da božiček ne obstaja?
hysterical-1.gif

Prvo kot prvo, nimaš žensk in ne kolegic, da bi vedel, o čem govori, drugo pa, kaj si že nazaj?

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Ja to je mal butasto vprašanje, neki tazga kot, kakšen bom v prihodnosti, bom mel to in ono, bom uspel? Odvisno od tebe!

Dejstvo je, da obstajajo babe, ki so kurbe ali nagnjene h kurbanju, pač rade majo več tičov. Potem maš une k so že varale, te so enako nevarne, ni pa nujno.

V povprečju obdržiš žensko tako, da ji nudiš to, kar hoče oz. "potrebuje". Seveda če hoče met avion, sicer te bo pustila, jo zbrci do smrti! Nudenje v tem smislu, da ima s teboj vse kar potrebuje, da je srečna in te najverjetneje ne bo varala, obenem jo moraš kontrolirat, sploh če huda bejba. Zna se zgodit, da jo njen "prijatelj" ali sodelavec zmede, čeprov ona njega ni jebala 5 posto, ker je mela tebe, ki si se trudil.

Pravjo življenje je borba, no enako velja za vezo, vedno se moraš trudit in vlagat, nikol ni konc. Kasnej k jo boš enkrat mel za ziher, ti bo srala po glavi in se boš moral z njo ukvarjat, ker si preprosto želiš mer! Potem ni več v mislih, oh da me nau prevarala, tko razmišljajo zaljubljeni in osebe s kompleksi oz psihičnimi motnjami.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
OK, recimo, da razumem, da vseskozi v temi udrihate po ženskah, ker je pač naslov tak. Vedno znova me presune, da si tipčki predstavljate, da so ženske tiste, ki imajo večji potencial za varanje oz. da so moški vedno žrtve v procesu.
stupid-1.gif
Get real.

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
@qqqqqqq - moraš kontrolirat?
stupid-1.gif

@kdosemjaz - ja oni pa res niso takšni, a ne veeeeš
hysterical-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
rainbow,

kater del ti ni jasn?! Boš reku, da se motim? Možno, da nimam čist prav, je pa ziher neki resnice v tem. Ti drkač boš pa men trdil, da to ni res...udar se s kladivom fejst.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Večina nasvetov je čisto copatarskih!
smirk-1.gif

Sicer pa avtor teme zgleda nima dosti izkušenj, tko da se bo že sam naučil, kako se stvarem streže. Metat se po zobeh, zato da obdržiš eno žensko je čista bedarija. Kaj vse so moški pripravljeni delat, da obdržijo eno žensko, na koncu pa itak ugotovijo da so nesrečni in gredo narazen ali pa se pozabavajo pri drugi. Ne se nekaj pretvarjat, če to nisi ti. Večna je full prijaznih in ustrežljivih na začetku, potem pa to kar nekam izgine. Bodi to kar si in če ji boš všeč, potem bo že ostala s teboj. Sicer pa ne veš ali bo ona čez sploh všeč tebi. Ne odkrivat neke znanosti, ker je vse skupaj dosti bolj preprosto.
smile-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Citat:
hysterical-1.gif

mu boš ti povedal da božiček ne obstaja?
hysterical-1.gif

Prvo kot prvo, nimaš žensk in ne kolegic, da bi vedel, o čem govori, drugo pa, kaj si že nazaj?

in ti me poznaš ane
hysterical-1.gif

ne nism še nazaj, to me ti tok pogrešaš da si me že domišlaš

B81

22. jul 2007
37.012
10.539
113
Ne mi zamerit, samo vedno, ko se gre za ženske, si proti njim nastrojen.

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
rainbow,

kater del ti ni jasn?! Boš reku, da se motim? Možno, da nimam čist prav, je pa ziher neki resnice v tem. Ti drkač boš pa men trdil, da to ni res...udar se s kladivom fejst.

1. Sem ona (mogoče te v tem primeru moji smeškoti malo manj motijo
evil.gif
- baba pač, kr neki govori)

2. Zame ni res. Kontroliranje in občutek, da sem nekomu samoumevna (me ma ziher) - posledično se mu ne da več trudit za odnos ne pripomoreta k temu, da bi ostala s človekom. Mogoče je pa pri kakšni res, ne vem, 100 ljudi, 100 čudi, men je pač mim.

3. Ne rabiš me zmerjat. Sej so bili sam smeškoti. Če se ne strinjaš z mano, bi bila vesela, če drugače poveš. Seveda je pa to tvoja stvar. Peace.

Dej mi še to razloži - to me zdej resno zanima. Kaj pa ti smatraš kot kontrolo?