Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
in kaj je to pol kile beljakovin? saj če poješ pol kile mesa je tud skor pol kile beljakovin...
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ze sama ideja jemat proteine na dopust je meni mimo. Ni cudno da se nam hrcki posmehujejo in komentirajo "evo opet ludi slovenac" ko en pritece mimo ostarije ob 11ih dopoldan v maratonski opravi.
In to čimprej, še preden ji qrac in brki zrasejoCitat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz bi jo nažgalŠe ena izkušnja, jebomater.![]()
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
In to čimprej, še preden ji qrac in brki zrasejoCitat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz bi jo nažgalŠe ena izkušnja, jebomater.![]()
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Kaj se buniš, tole bo mogla skurit. To boš imel veselo noč, pripravi se na fuk maraton.![]()
za kakšen princip to gre?? To da se nima kaj dotikat tvojih stvari, al kaj?? Sej ti je že nekdo napisal, da ji pojej zalogo kontracepcijskih tablet, porabi ji vso šminko za na morje na sebi, obrij se z njenim aparatom, ki ga ima za tam dol , obleč se njene tangice.... itd. Sicer pa res, kak si upa....Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
čak mal, na enkrat je pojedla pou kile proteinov? tedensko dozo je pojedla v enem šusu, legendaaaaaaaaaaa![]()
predvidevam, da jo konkretno šraufa po želodcu![]()
Še nekaj je jamBrala, da je ta čokolešnik nekam čudn![]()
zdej se je šla domov mulat ker sem jo nekoliko napizdil![]()
pa dej no...kva se sekiraš pa jokcaš zdej. deklini je blo pač dobro, pa je pojedla. Pa ne moreš zdej 10ojrov prebolet, al tistga praha, al se bojiš da bo rita zrasla??Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Gre se za princip (katerega očitno furam samo jaz) da ne požremo tedenske zaloge na en mah, kot tudi ne zapravimo mesečne plače taprvi dan in kot tudi ne požremo vseh rojstnodnevnih bombonier naenkrat.
Pa mal mi je smešno![]()
Sem pa natresel whey nazaj, ni ga bilo lih pol kile...tavelika doza steklen kozarec kot od marmelade pa pokrov na klipsno...mrbit četrt kile![]()