Zdravo
Mi bomo načeloma prišli vozit vse dirke, če bodo (ne glede na izvedbo). Razen, če se nam bo slučajno pokegljalo tako kot lani z Gornjo Radgono, ko enostavno nihče ni imel avta
...
Ravne sploh niso bile tako slabe. Pravzaprav takšne akcije, karambolov,... ne vidiš pogosto
. Se je pa treba udeležit bolj s "turističnim" namenom, ker zdivjaš se težko (razen z AXom mogoče
).
....
Za Raceland smo se tudi mi že pogovarjali pred dvema letoma, ampak zaradi najemnine ne pridemo skozi. Tam bi blo treba lastnika prepričati, da bi on sam za sebe organiziral dirko, pa mu mogoče kdo pomaga samo pri izvedbi tekmovalnega dela. Ampak glede na to, da je tam kar nekaj trackdayev oz. ostalih dogajanj, mu verjetno ni v interesu organizirat kakršnekoli prireditve, ker je prostor praviloma ves čas v uporabi.
Mogoče bi se lahko pa Urški pa Žigatu (al kaj sta že) predlagalo, da nardita "Avtosteron challenge", glede na to, da so kao "kupili" dirkališče zase
.
....
A s tistim poligonom v Murski Soboti je čisto dokončno zaključena zgodba? Mislim, da nisem edini, ki zelo pogreša tisti poligon...
V začetku leta sem govoril z nekom iz Špan.ka (če prav razumem imajo oni zdaj celoten poligon v upravljanju), pa so načeloma še zainteresirani, ampak ne v takšni smeri kot je bilo do sedaj, češ da je bilo brezglavo divjanje, ki ni bilo ničemur podobno. Ne vem kakšno je bilo dogajanje izven slalomov, ampak same dirke mislim, da so bile čisto kulturne... Je pa res, da mi zgodba ni poznana.
...
Za konec
Že nekaj časa potekajo dogovori za izvedbo dirke tudi v AMD Šempetru. Sicer je še vse v zraku, ampak upamo na najboljše. Nova proga je že zrisana (dokončna postavitev pa se planira v kratkem). Trenutne težave predstavlja menjava vodstva na lokaciji kjer bi bila dirka, ker se je potrebno (ponovno) dokončno dogovoriti za izvedbo. Druga težava je kot vedno finančne narave, ker je najem prostora.... hmmm .... precej drag.
Če bo uspelo, si razne dopuste za prvi vikend v juliju prestavite, ker bo verjetno najhitrejša "slalom" dirka, ki je ne gre zamuditi. Pa kakšna zavarovanja si uredite
.
Resno upam, da ne bo ostalo pri besedah, če pa že, pa ne bo zaradi nas
.
LP, Primož