Avtosedež 0+

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.098
6.936
113
pri taščici
ko pa bo otronlk shodil, pa bo zaradi "demokracije" med voznjo vsepovsod drugje samo v sedezu ne.

Simon: nekateri imamo rabljeno pohistvo, mogoce tudi kaksno rabljeno cunjo, nimamo pa leasinga, kredita, enoprostorca za 40kE.
Ce pa neko zadevo rabim samo pol leta ( pa recimo da je uporabna 5 let) me pa ni sram kupiti rabljene. Nismo vsi tajkuni z jahtami.
lupinica in naslednji sedez sta bila rabljena, sedez II/III pa sem kupil novo kar se mi je zdelo dobro. Stal je 10% vrednosti avta, v njem pa bo otrok 10+ let.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
mi imamo skoraj vse rabljeno, kljub temu da je stareš in tašče tišalo, da bi vse kupli novo in super duper novo..smo se uičkprli..za teh par mesecev nobenga ne bo vrag pobral, če niso zadeve najdražje in najnovejše. Se pa seveda smejim, ko socialni problemi hitijo po nove vozičke za blizu jurja, doma pa ni za kruh.

Duro

Pripravnik
11. jan 2010
39
0
6
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
ko pa bo otronlk shodil, pa bo zaradi "demokracije" med voznjo vsepovsod drugje samo v sedezu ne.

Simon: nekateri imamo rabljeno pohistvo, mogoce tudi kaksno rabljeno cunjo, nimamo pa leasinga, kredita, enoprostorca za 40kE.
Ce pa neko zadevo rabim samo pol leta ( pa recimo da je uporabna 5 let) me pa ni sram kupiti rabljene. Nismo vsi tajkuni z jahtami.
lupinica in naslednji sedez sta bila rabljena, sedez II/III pa sem kupil novo kar se mi je zdelo dobro. Stal je 10% vrednosti avta, v njem pa bo otrok 10+ let.

Mogoče malo pozen, ampak pojdi pogledat danes v Rutar, ker imajo odprodajo vozičkov, avtosedežev ... MaxiCosi lupinica - stane 99 EUR čisto nova.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
771
-9
16
Ostanimo pri moji temi (vprašanju)... osebna mnenja na dolgo in široko me ne zanimajo ravno.

Duro,
super, hvala! will check...

wink-1.gif
lp

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
771
-9
16
sem rešila tole z lupinco... hvala vsem, ki ste podali kakšne koristne nasvete...

lep dan
wink-1.gif