Avtosedež 0+

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
771
-9
16
oj,

moderatorji, če se da, prosim pustite post tukaj, se mi zdi, da tule najbolj ažurno odgovarjajo... hvala.
wink-1.gif

zanima me ali poznate še kakšno trgovino z avtosedeži (konkretno iščem Maxi Cosi Cabriofix, MOD 2012), razen klasične Baby Center, Recinko, Sonček.si, Mali vragci, Lesnina, Rutar.....). Večina ima namreč navite cene, razen Recinko in Sonček.si, ostali pa me presenečajo kakšne razlike v cenah imajo.

Je še kakšna trgovina kje, kjer se da ugodno nabavljat te stvari?

...dobro služijo na nosečnosti in otrocih, ni kej.
smile-1.gif

hvala, lp.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Jaz sem pred tednom na amazonu naročil avtosedež za skupino 9-36 in je s poštnino 100€ cenejši kot pri nas. Se splača pogledat.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.495
7.010
113
Eno je, da počakaš na akcije Baby Centra. Ravno ena je bila, ko je bil CabrioFix dokaj ugodno (kaki evro čez 100). Ponavljajo se akcije intervalno nekje na 2 meseca - po občutku. Če ne moreš čakati, pa naroči iz tujine. Jaz sem ga takrat vzela na Amazonu, je bil tudi toliko s poštnino. Samo tam moraš pa gledati po barvah, ker ni nujno, da imajo vsi isto ceno.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.285
195
63
Amazon.de, poštnina je 20 EUR, skupaj cca. 110 EUR, pa še poštar ti ga domov dostavi.
Ne vem, če je glih MOD2012, ampak verjemi (govorim na podlagi lastnih izkušenj pri dveh tamalih), da je to popolnoma enako pomembno kot predlanski sneg. Vem pa tudi, da je ženski, ki prvič "gnezdi", to ultra pomembno.
wink-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.495
7.010
113
Vse bi prenesla rabljeno, razen lupinice. Govorim o nakupih po raznih Bolhah. Če jo dobiš od žlahte ali koga drugega, ki mu 100% verjameš, ko reče, da ni bila nikdar butnena, pa tudi OK.

Pa še ena varianta kako v Baby Centru kupiti kaj ceneje. Če imaš oz poznaš koga, ki ima Diners. Dobiš za 50€ bonov, plačaš pa 40€, prinakupu lupinice je to takoj še 20€ dol. Akcija + 20€ pa daš vse skupaj manj ko 100€ za recimo Cabriofix - boljšo ceno za novo res težko dobiš. Redne cene so pa ubitačne, to pa ni za kupovati tam.

Ingvar

Pripravnik
18. sep 2007
80
0
6
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Vse bi prenesla rabljeno, razen lupinice. Govorim o nakupih po raznih Bolhah. Če jo dobiš od žlahte ali koga drugega, ki mu 100% verjameš, ko reče, da ni bila nikdar butnena, pa tudi OK.

Pa še ena varianta kako v Baby Centru kupiti kaj ceneje. Če imaš oz poznaš koga, ki ima Diners. Dobiš za 50€ bonov, plačaš pa 40€, prinakupu lupinice je to takoj še 20€ dol. Akcija + 20€ pa daš vse skupaj manj ko 100€ za recimo Cabriofix - boljšo ceno za novo res težko dobiš. Redne cene so pa ubitačne, to pa ni za kupovati tam.

Lahko pritrdim. Mi smo vse avtosedeže kupovali tako, torej Diners boni + BC akcija (2x letno, spomladi in jeseni), tako da smo jih praktično kupili nove s 40% popustom. Je pa res, da moraš bone iz BC akcij porabiti pri njih, praviloma imajo tudi omejeno trajanje, ampak pri dojenčku v hiši to ni ravno težko. Porabiš pač za izdelke, ki imajo primerljivo ceno tudi v drugih trgovinah.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
771
-9
16
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:

tole se sliši zanimivo, ker potem je cena res ugodna (na akcijsko ceno)... edino, ne štekam glih dobro tole z boni, bom morala it vprašat..
a tolk bonov za 50 eur nabaviš, kolikor rabiš, obračunane imaš pa po 40 eur, ali kako..?

hvala za nasvet!
wink-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.495
7.010
113
Pri Dinersu, kot se spodobi za vsakega, ki kaj prodaja v Sloveniji, nabiraš pike. 40€ + 1000 pik = bon za 50€.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
kot so že napisali...

počakaj da Baby center da akcijo ven, vzameš bon od diners kluba in si zmagala
aplauz.gif

tko sm jz kupu

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
Mi smo kupili Concord Ulitimax isofix v baby-walz.at. Sem jih poklical v poslovalnico v Graz, in so mi BP naročili sedež iz njihove spletne trgovine v to prodajalno, pa še za popust smo dobili kao nihov denar v skupni vrednosti 60 EUR, ki smo ga potem porabli pri ostalih drobnarijah.

Še zgodbica kako sem sploh šel v avstrijo po sedež, namreč zastopnik za slo od concorda mislim da apollo aka pikapolonica, je bil full prijazen kak bodo to naročli, cena hja 280 za sedež pa okoli 150 za isofix podnožje. Pišem jaz gor nemcem kak oni zic dobavijo glej ga zlomka ta sedež se prodaja v kompletu se pravi sedež in isofix podnožje. Cena v babywalz 309 EUR in minus onih 60, je suma 249 EUR se mi zdi vredi nakup.

lp bluub

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Počakaj na jesensko Betecejado, takrat ima BC vse -20, dobiš sicer vrnjeno v njihovih bonih. Pejt pa že prej tja, pa si mal zamerki ali pa celo naroči kakšno tako stvar.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Ja dobro služijo na nosečnosti in majhnih otrocih - če si ovca in kupiš vse novo in naj naj pa čeprav rabiš samo dva meseca
stupid-1.gif

Če nimaš nobene žlahte(kolegov,...), ki je imela naraščaj v roku enega leta in če hočeš imeti vse super druper bo draga !!

Če ti po pravici povem sem pred slabimi 16 leti začel s sedanjo generacijo žlahte - teta se je ponudila z enim koškom , v kateremu je spala moja sestrična, ki je letnik '72. Ker sem imel čas sem zelo nezglednega obnovil 100% in verjameš ali ne - žlahta se skoraj stepe za njega in sem ga komaj dobil nazaj, ker ga spet rabimo
grin1.gif

Naši stolčki in vozički so od takrat končali bogsigavedi pri kateri žlahti ampak vseeno sta pri hiši sedaj samo dva "za prvo silo" - nimata alu platišč in klime
rolleyes-1.gif

Poglej malo okoli žlahte in kolego, kolegic - brez veze je vse novo kupovat !!!
Pajacek se v dveh mesecih ne bo zrabil na kolenih ampak ga bo dete prej prerastlo
wink-1.gif

Lep bo še vedno, tudi če ne bo opran s Pervolom - važno je da je dete zdravo in se v cotah lepo počuti
priden.gif

Michkena: očitno je to tvoj prvi otrok.
Verjemi, da mu bo bolj koristilo, če bosta otroku namesto super druper cunjc namenila kakšno minuto pozornosti več !
Čez par leti ti bo žal za vsako tisočinko ! Tudi meni je, ker sem se pri prvemu sinu pred cca. 16 leti phal za vsako paro in delal cca. 25 ur na dan. Ko me je že skoraj klical "stric" smo naročili nov paket in sem malo prišel k pameti. Sedaj imamo še eno deklino in si za njo vzamem precej časa - verjemi - se izplača tudi če ima cunje, ki sta jih nosila že najmanj dva
zmaga.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Samo na eno vprasanje mi odvovori.

Ali nosiš rabljene cunje, in maš rabljeno pohištvo ?

Se mi je zdelo da ne....otrokom bi pa vse rabljeno dajali...
uf-1.gif

Ne leti samo na tebe!
Lp

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Plus lizing 400€ za novi avto vsaki mesec, ponavadi novi enoprostorec za vsak 20k€. To se ponavadi gladko spregleda, 40€ vec za avtosedez pa je za klasicnega janeza nepojmljivo.