Če imaš navadno 1 A na vsaki, potem res ne dohaja. Če imaš pa tako da na enem omogoča 2A bi pa skor moralo biti dost. Vprašanje smo če lumia potegne ves razpoložljiv tok ali pa samo recimo 700 mA ali 1A. Hišni polnilec je 1.3A pa dohaja.
Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Takole gre...
Jaz sem kupil enega poceni "kitajca", ki ima dve luknji - na eni sta 2A za jabolčnik, na drugi pa 1A za vse ostalo. Pri tem "vsem ostalem" je Samsung izvzet, ker ima vgrajeno funkcijo za razpoznavanje originalnosti avto polnilca (z neoriginalnimi ne dela). Seveda prav hude znanosti na 4 USB kontaktih ne more biti. Fora je v tem, da sta na USB kablu srednja dva kontakta namenjena prenosu podatkov (ki jih na avtopolnilcu seveda ni), stranska dva pa sta za napajanje. Pri Samsungovih avtopolnilcih sta srednja kontakta povezana (v kratkem stiku). Če tega ni, zadeva ne dela. Zato sem mojega poceni "kitajca" odprl in na srednja dva kontakna spustil kapljico cina.
Dela ko šus z vsemi napravami, dejansko istočasno polni jabolčnik in eno drugo android napravo.
Izgleda pa takole: eBay
PS: Tudi pri mojem je na eBayu pisalo, da preverjeno deluje s Samsungi. No, v praksi je bil potreben zgoraj opisan poseg.