Ja, samo 5k ljudi ne dela za avtomobilska zavarovanja. Ce jih dela jurja...je to 36mio na leto. Kje je se preostalih 160mio? Pa pustimo zdaj da Matejeve cifre niso za eno zavarovalnico, ampak baje vse. Itak vecino predstavljata dve, pa deli vse cifre z 2.....Pa model, v kateri luknji ti živiš da vidiš samo upravo in eno režijsko službo na zavarovalnici?
Samo zavarovalnica Triglav ima zaposlenih preko 5.000 ljudi, pa če daš vsakemu po 3.000€ bruto je to 15mio na mesec za plače!
Jaz bi dal vsakemu zavarovalnemu agentu 13 in 14 plačoJaz bi letne nagrade za uspešnost tudi štel v dobiček.
Prijavi se za mesto člana uprave zavarovalnice, boš lahko vse poštimal tako da bo prav.Ja, samo 5k ljudi ne dela za avtomobilska zavarovanja. Ce jih dela jurja...je to 36mio na leto. Kje je se preostalih 160mio? Pa pustimo zdaj da Matejeve cifre niso za eno zavarovalnico, ampak baje vse. Itak vecino predstavljata dve, pa deli vse cifre z 2.....
Jaz nisem govoril o agentih. Tam 13. in 14. plača kaj dosti ne pomeni, ker so itak na minimalcu + provizije.Jaz bi dal vsakemu zavarovalnemu agentu 13 in 14 plačo![]()