Avtomobile bomo počasi odpirali kar stelefonom

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.231
2.836
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Pač ni treba ključa s sabo nosit. Glede na to, kolikšni so nekateri, je to velik plus.

A vse te nove ogromne telefone vam pa ni problem s sabo nosit?
smile-1.gif
haha
Res občudujem vse te korporacije kako jim uspe potrošniške ovce obračati in prepričati, da nasedejo vsaki debilnosti.
bonk.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
dokler nimaš keyless sistema, res ne razumeš takih stvari
wink-1.gif

ko pa greš iz keyless na navadn ključ, pa še pol leta vlečeš zaklenjene vrate:(
Da ne govorim o cinglanju šopa ključev z armaturke...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ali imaš dve vozili, eno ima keyless, drugo ne... V bistvu se na take stvari zelo hitro navadiš in je res muka potem voziti vozila brez njih... Kolikokrat pustim ključ v ključavnici drugega vozila... Hočem speljati z zategnjeno ročno... Avtomatično stegnem roko proti mestu kjer naj bi bil gumb za zagon...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Evo, zate bodo naredili avto na kurbelvelo, šajbam na vinte, brisalci na roke, bremzam na zajle... Da se boš počutil udobno.
Ostalim nam pa pusti da uživamo in živimo sedanjost in dosežke moderne tehnologije.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Evo, zate bodo naredili avto na kurbelvelo, šajbam na vinte, brisalci na roke, bremzam na zajle... Da se boš počutil udobno.
Ostalim nam pa pusti da uživamo in živimo sedanjost in dosežke moderne tehnologije.

Kako bi človek tebe razumel. Sam praviš, da si zmeden kot tele ob kopici tehnologije, sedaj pa jo zagovarjaš?! Bipolarna motnja? Alkohol?

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.231
2.836
113
Lublana
Obišči stran
[

Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
dokler nimaš keyless sistema, res ne razumeš takih stvari
wink-1.gif

ko pa greš iz keyless na navadn ključ, pa še pol leta vlečeš zaklenjene vrate:(
Da ne govorim o cinglanju šopa ključev z armaturke...

To misliš sistem, ko samo v bližino avtomobila stopiš in se odklene? Mah, kaj pa vem, ima znanec to na neki dvajset let stari corvetti, ja verjetno je praktično nič ne rečem. Sem pa jaz pri svojih avtomobilih kar stran pometal tiste navadne daljince za odklepanje vrat. Vem čudak sem ampak res ne maram takšnega odklepanja, ne vem zakaj, ne znam razložiti. Kr neki to pritiskanje pa žmikanje lučk pa pipip....
bonk.gif

Zakaj pa bi imel šop ključev? Ključ za avto je samo eden.
Da bi pa zdaj moral še nov superduper telefon kupit zato, da se lahko peljem z avtom
bonk.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Sem ravno mislil napisati: keyless je super udobna zadeva, vendar NE hvala, ker ti avto lahko odpeljejo kot bi rekel hey, ti pa sploh ne veš za to.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Sem ravno mislil napisati: keyless je super udobna zadeva, vendar NE hvala, ker ti avto lahko odpeljejo kot bi rekel hey, ti pa sploh ne veš za to.

Avto ti lahko odpeljejo tako ali drugace...
grims-1.gif
... Oprema za to, kar je opisano v clanku, ni ravno dostopna majhnim lopovckom in raznim dzankijem ...

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Če bi dobro prebral članek bi videl da se da dobiti spodobno opremo že za par sto eurov. Problem je v tem, da ti tukaj noben alarm ne pomaga, saj je tako kot bi odklenil z originalnim ključem, pri "klasičnih" metodah zna pa dober alarm preprečiti krajo, v smislu tega, da se lopov raje odloči za vozilo brez alarma.
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Če bi dobro prebral članek bi videl da se da dobiti spodobno opremo že za par sto eurov. Problem je v tem, da ti tukaj noben alarm ne pomaga, saj je tako kot bi odklenil z originalnim ključem, pri "klasičnih" metodah zna pa dober alarm preprečiti krajo, v smislu tega, da se lopov raje odloči za vozilo brez alarma.
wink-1.gif

Sem prebral tudi to... vendar si o tem mislim svoje... Napisano je tako malo okoli tega, da je pomoje tam zgolj zato, da pac je... Ker nevem zakaj bi drugace nekdo dajat 35 tisocakov za opremo, ce jo lahko sesatavi ze za stotaka
smile-1.gif
...

Sicer pa se vedno velja tisto, kar sem ze napisalo v prejsnjem postu ... in sicer ce se nekdo nameni odpeljati nek avto, je velika verjetnosat, da mu bo uspelo ...
smile-1.gif
...

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.231
2.836
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Jest pravi:

Avto ti lahko odpeljejo tako ali drugace...
grims-1.gif
... Oprema za to, kar je opisano v clanku, ni ravno dostopna majhnim lopovckom in raznim dzankijem ...

Itak ampak mali lopovi in džankiji ne kradejo avtomobilov
wink-1.gif
. Morda v kakšnega vlomijo in pokradejo kar je vrednega v avtu. Kraja avtomobilov je pa že resen posel in so te "obrtniki" kar dobro opremljeni.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.511
10.737
113
Sej to. Menite se da ko pa imaš ključe ti ga pa ne more. Isto. Končni rezultati so za žrtev povsem enaki- ukraden avto. S tem da do dogodka, se s keyless voziš in uporabljaš avto bolj udobno.
wink-1.gif
Tako da , nobene drame. Bi pa jaz dodajal v avte navaden bralnik prstnih odtisov, takšne ko imaš pri ele. ključavnicah za v hiše recimo, Da preko tistega zaženeš avto.