Avtomatsko zaganjanje programa

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pozdravljeni

Kje v WIN7 se nastavlja (jaz bi rad pobrisal), avtomatsko zaganjanje določenih programov?
Meni vedno ko vstavim nekaj v USB zaganja določen program in bi to rad onemogočil

Hvala

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kaj bi ta ''določen program'' rad izklopil da se ob zagonu računalnika sploh nebi naložil? Potem napiši v start msconfig, izberi zagon in izklopi programe, ki jih nočeš.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kaj bi ta ''določen program'' rad izklopil da se ob zagonu računalnika sploh nebi naložil? Potem napiši v start msconfig, izberi zagon in izklopi programe, ki jih nočeš.
Da še enkrat obrazložim. Ko vstavim karkoli v usb mi zažene program za naročanje fotografij preko spleta. In to bi rad onemogočil

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
potem imaš ta program instaliran na pc. Pojdi v nastavitve tega programa, in poišči nekaj kao avtomatsko zaznavanje ali pa kaj podobnega...

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Pod pogledom mape označi,da ti naj prikaže skrite datoteke in potem preveri,če imaš kje kak autorun za te slike.
Ta program mi zažene če v USB vstavim karkoli (ne samo slike)

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Desni klik na ta USB in potem imas nekaj v smislu samodejno predvajanje ali podobno. Tam mu "poves" kaj zelis, ko vtaknes stvar v USB.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
V meniju start poišči program, ki se zažene samodejno. Če ga ne želiš, ga odstrani (Dodaj/Odstrani programe), če pa ga potrebuješ, ga pa zaženi in izljuči zagon programa ob zagonu računalnika. Morda bo zadoščalo, da ga izbrišeš iz menija Start->Zagon

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
A res nobene ne bere?
hysterical-1.gif

Ko vstavi USB kjucek, se mu zazene program
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
priden.gif
Seveda beremo. In ker znamo na računalnikih naredit kaj več kot copy/paste vemo, da se lahko program ob vstavitvi USB ključka zažene samo tako, da že prej laufa v ozadju. Če nebi bil že prej zagnan, bi se mu samo pokazal kot možnost v autorun meniju.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Vau, valjda, da laufajo pocesi, ki updatajo ikono, AutoPlay dialog pokažejo itd...

Jodlarcek, o katerem programu točno se pogovarjamo?