Avtomatsko izpisovanje več PDF filejev

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.061
416
83
No, važno da si zrihtal.
zmaga.gif

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Zdaj ta verzija, ki ima zakomentirano to vrstico, ima sicer bug in sicer, če je slučajno kaka datoteka s končnico .xls v folderju potem se program (verjetno) sesuje.

Sem pa se še malo poglobil v kodo in ta skripta printa tudi .doc, jpg in visio datoteke, ter se spušča še v pod direktorije in tudi tam printa ven vse te datoteke.

Tako, da sem to pobrisal ven in zdaj ta priložena verzija printa samo PDFe in samo v podanem direktoriju.
Je pa malo lame vpisovati celo pot do direktorije ane? Bom pogledal, če ima VB slučajno preprost dragNdrop API...

ker sem malce "smotan" za tele zadeve bi prosil še za malce pomoči... Tale skripta, ki printa določen direktorij. Kako bi lahko naredil, da nebi bilo potrebno vpisovati direktorija, ampak bi bil že vpisan? Vedno je namreč enak in bi naredil samo bližnjico...

Hvala

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Probaj s tem programčičem. Mapo ali datoteko v mapi, ki jo želiš printat, drag&dropaš v prazen textbox, potem pa si skripto shraniš na poljubno mesto in jo imaš prilagojeno za izbrano mapo.

Lahko testiraš, če gre printati Word datoteke? Obkljukaj samo word (ali pa imej oboje) in preveri, če ti odpre možnost za prinatanje Word dokumentov.

Priponke

• 1759813-FolderPrint.zip
    6,1 KB · Ogledi: 129

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Glej kaj naj rečem...

HVALA, deluje odlično za PDF (kar rabim). Word datotek pa mi ni natisnil.

Zdej ko sem že zatežil bom še malce bolj predrzen
smile-1.gif
A se da narediti, da sploh nebi odpiralo Adoba? Sedaj klikneš skripto, in potem moraš poklikati "prekliči" za vsak dokument, ki ga je odprlo...in zapreti Adobe na koncu.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Hmm to, da ti odpira Adoba, je pa odvisno od nastavitev na tvojem PCju oz. od Adobeja. Verjetno je tole fora:
http://forums.adobe.com/message/3704567

Tako, da poskusi nastavit recimo Foxit Readerja za privzeto PDF aplikacijo pa potem testiraj. Pa ko boš namestil Foxita in ga izbral za privzeto aplikacijo, če skripta ne bo delalovala, resetiraj PC.