Avtobus v Kamniški Bistrici

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.752
113
pri taščici
No upam da se bo iz tahografa dalo razbrati vsaj približno hitrost in da ne bo na koncu voznik kriv za nesrečo saj je najbrž namenoma zapeljal v reko.- ko bo tahograf kazal 5 kmh(samo da ne bodo naši vsega sposobni cestarji slučajno kaj krivi- zadnjič so me pogreli ko so mi rekli da se s traktorjem ne upajo splužit lokalne makadamske ceste in je lepo flegma 200 metrov pred koncem hiš obrnil. Saj če bi bilo navzdol bi že prišel do hiše, tako pa sem zjutraj se lahko odpeljal popoldne pa seveda ni šlo več nazaj v klanec.
Take cestarje imamo,

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Vsi skupaj delujejo slabo vsako leto jih preseneti, da pa policija ni nič boljša pa je tudi znano.
Zapisnike napišejo po liniji najmanjšega napora.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Selško dolino so danes zjutraj solili in posipali. Saj niso normalni, naj mi kakšen vele pameten cestar pojasni zakaj je to potrebno.
stupid-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
to delajo na preventivi... sej veš, drugače jih sneg vedno preseneti. pa magar februarja, ko je dejansko zima in je sneg nekaj normalnega
grin1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
glede na razmere zadnjih nekaj let, bo voznik dobil 15 let zapora (morilca izpred globala po 8 let, njun šef oproščen, podobno kot pri grozno groznem morilcu z ratrakom, ki se je nedavno podal na morilski pohod po smučišču in brezsrcno povozil 6 letnico na smučišču)

bonk.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
kar se tahografa tiče nisem slišal ničesar, sem pa nekje zasledil en komentar od soudeleženke v nesreči, da je avtobus baje res peljal zelo počasi... bomo videli kaj bo nastalo iz tega
smile-1.gif