avto.net - slika avta na travi !?!

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja recimo..., lahko pa pogleda tudi moj avto v zimskih dneh, ki ga imam v profilu (hint-levo), pa da vidm kak je moj psihološki profil.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
ta pa je upravičeno na travi, saj ima na spodnjem robu odbijača rezilo kosilnice! Pa še lepa demonstracija kolk lahko na blizu okol drevesa pokosiš.
zmaga.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ja recimo..., lahko pa pogleda tudi moj avto v zimskih dneh, ki ga imam v profilu (hint-levo), pa da vidm kak je moj psihološki profil.

ja, po slikah sodeč si člouk k bi vsak hotu bit tvoj prjatu. Dva rora sta pa tudi moje mokre sanje.
zmaga.gif

pa še psa maš, pa isti aparat...5*
write.gif

Nazadnje urejeno:

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
1_530.jpg

OPOMBA: Podvozje je v bistveno boljšem stanju kakor v mestnih golfih, saj trava v odzadju naredi ličnejši vtis.
bonk.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
ta pa je upravičeno na travi, saj ima na spodnjem robu odbijača rezilo kosilnice! Pa še lepa demonstracija kolk lahko na blizu okol drevesa pokosiš.
zmaga.gif

a veš kok bi tvoj Ford boljš zgledu, če bi ga sret ene gmajne parkiru pa sliku ?!

Odslej bo Lexus tudi svoja vozila iz salona pelu na barje tm posliku, pa mal blata na blatnike, pol pa direkt v salon. Recesije bo konec instantly, prodaja se potroji.
aplauz.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Dude!

Samo ti maš probleme s sliaknjem na travi. Pa zjebani amortizerji in nevemkajvse.

Jaz bi se prej bal enega avta, ki se mu vidi da je sveže opran, na kolesih pa še ima malo blata okoli in okoli,
kot pa enega kabrioleta slikanega na travi. Vrjetno bo kak kmet s kakih rovt prej peljal avto pred BTC in ga
poslikal na pakringu, kot pa en ki ga enostavno postavi na hofu na travo.

tak ti bom reko, majo eni še večje probleme. Zadnjič sn čito, da je enmo pištola zatajila.
hysterical-1.gif

o0o0ki

Pripravnik
21. apr 2008
323
0
16
Ljubljana
Ampak ti ne znaš nehat
hysterical-1.gif

Vsako tele ma svoje vesele, eni pač radi slikamo avtomobile na travi, naravi, drugi na asvaltu, betonu, debata zaključena
nahrung002.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik o0o0ki pravi:
Ampak ti ne znaš nehat
hysterical-1.gif

Vsako tele ma svoje vesele, eni pač radi slikamo avtomobile na travi, naravi, drugi na asvaltu, betonu, debata zaključena
nahrung002.gif

ma js sm si končno našu eno fajno temo, da se malo zgaziram, ne mi jo še uničit. Raje povej, da prideš ta vikend s tvojo raketo kaj na obalo, ker jaz bi rabu dostavo enga paketa iz LJ v KP.
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
1_530.jpg

Kaj je zaj tu predmet poželeja:
a.) trava
b.) afto
c.) bajta
d.) čoln
CENA: 600€ ( cena ne vključuje DDV, vključuje pa bajto).
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Daj ustavi se malo. Si se mogoče kdaj vprašal, da vsi pač nimajo stila za slikanje in se jim pač take slike zdijo vredu?

Eni avto namensko slikajo na travi, drugi so ga pač pred 1 mesecom slikali na izletu in kar tisto sliko objavijo, tretji pa ga slikajo na parkirišču pred Mercatorjem kjer so avti parkirani pol metra narazn in na koncu sploh ne veš kateri avto se prodaja.

To, da je na travi sploh ni tak moteče, ker si vsaj avto lahko pošteno ogledaš in vseh smeri (če je tak seveda slikan) ker imaš več prostora za ogled.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
1_530.jpg

Kaj je zaj tu predmet poželeja:
a.) trava
b.) afto
c.) bajta
d.) čoln
CENA: 600€ ( cena ne vključuje DDV, vključuje pa bajto).
hysterical-1.gif

Jest sn zmer za travo....

Čeprav Clio je kr rajcig....... al je to zarad trave....
sprasujem se.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
OFF:

Ampak tvoj avto v profilu pa je super ne.
grin1.gif

BMW 335, na slikah maš M5, za prostornino pa napisano 3000ccm
hysterical-1.gif

o0o0ki

Pripravnik
21. apr 2008
323
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Citat:
Uporabnik o0o0ki pravi:
Ampak ti ne znaš nehat
hysterical-1.gif

nahrung002.gif

ma js sm si končno našu eno fajno temo, da se malo zgaziram, ne mi jo še uničit. Raje povej, da prideš ta vikend s tvojo raketo kaj na obalo, ker jaz bi rabu dostavo enga paketa iz LJ v KP.
cool-1.gif

Aja no pol pa se kr še razpiš
evil.gif