Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ja recimo..., lahko pa pogleda tudi moj avto v zimskih dneh, ki ga imam v profilu (hint-levo), pa da vidm kak je moj psihološki profil.
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
ta pa je upravičeno na travi, saj ima na spodnjem robu odbijača rezilo kosilnice! Pa še lepa demonstracija kolk lahko na blizu okol drevesa pokosiš.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Dude!
Samo ti maš probleme s sliaknjem na travi. Pa zjebani amortizerji in nevemkajvse.
Jaz bi se prej bal enega avta, ki se mu vidi da je sveže opran, na kolesih pa še ima malo blata okoli in okoli,
kot pa enega kabrioleta slikanega na travi. Vrjetno bo kak kmet s kakih rovt prej peljal avto pred BTC in ga
poslikal na pakringu, kot pa en ki ga enostavno postavi na hofu na travo.
Citat:
Uporabnik o0o0ki pravi:
Ampak ti ne znaš nehat
Vsako tele ma svoje vesele, eni pač radi slikamo avtomobile na travi, naravi, drugi na asvaltu, betonu, debata zaključena
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Katunga:
Si zrel za titulo : Travar
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
groza s čim se ukvarjate
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Kaj je zaj tu predmet poželeja:
a.) trava
b.) afto
c.) bajta
d.) čoln
CENA: 600€ ( cena ne vključuje DDV, vključuje pa bajto).
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Citat:
Uporabnik o0o0ki pravi:
Ampak ti ne znaš nehat
Vsako tele ma svoje vesele, eni pač radi slikamo avtomobile na travi, naravi, drugi na asvaltu, betonu, debata zaključena
ma js sm si končno našu eno fajno temo, da se malo zgaziram, ne mi jo še uničit. Raje povej, da prideš ta vikend s tvojo raketo kaj na obalo, ker jaz bi rabu dostavo enga paketa iz LJ v KP.