avto.net oglas

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Pred časom je bil en polo grd kot smrt za 5500€, pa tudi dvomim da je šel.
tongue-1.gif

Hmm....meni je sicer lep, a vseeno predrag
grin1.gif

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3146109&show=1

to je pa od sonicka, če se ne motim
grin1.gif

samo meni še vedno ni jasno, jaz prodajam 2 leti starejši avto, ki je 2 razreda večji (laguna) pa pričakujem nekje polovico te cene... pa cca isti km prevoženi

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Pri naši bajti pa Ibiza 96 z istim motorjem, od 90k do 160k km menjan štarter in je to to.
smile-1.gif

Jaz imam pa 2001 s tem motorjem. Kaj je bilo vse zamenjano ne vem več, ker je vsak teden nekaj. V zadnjih letih sem se tudi navadil, da pač vedno cuka in sveti lučka za motor. Se mi ne da več rihtat. Od včeraj pa novo presenečenje: prtljažnika se za boga ne da več odpret.

Jaz vem, da obstajajo primerki tehle 1.4 polotov/ibiz/fabij, ki so brez posebnih težav prevozili ogromno. Niso pa brezveze prišli že v pregovore kot eni najbolj pokvarljivih primerkov avtomobilske industrije. Kot kakšni renaulti.

A nimaš ti Ibize? Anyway... 1.4 motor po letu 99 ni isti.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Polo s 60 konji gre čisto solidno, da se prehitevat, če ga pa nisi vozil ne piši kozlanja,če ima pa tvoj avto 200 konj je pa komentar na mestu....

V jok pa na drevo
hysterical-1.gif
sem vozil njega in punta s 5 konji manj, pa ni neke razlike v zmogljivostih.

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Polo s 60 konji gre čisto solidno, da se prehitevat, če ga pa nisi vozil ne piši kozlanja,če ima pa tvoj avto 200 konj je pa komentar na mestu....

V jok pa na drevo
hysterical-1.gif

polo z 60km potegne veliko bolj kot punto z 55km.polo 1.4 60KM je za mestni avto odličen.živahen motor v nizkih obratih.na AC se pa vse veselje konča pri 160km/h

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Pri naši bajti pa Ibiza 96 z istim motorjem, od 90k do 160k km menjan štarter in je to to.
smile-1.gif

Jaz imam pa 2001 s tem motorjem. Kaj je bilo vse zamenjano ne vem več, ker je vsak teden nekaj. V zadnjih letih sem se tudi navadil, da pač vedno cuka in sveti lučka za motor. Se mi ne da več rihtat. Od včeraj pa novo presenečenje: prtljažnika se za boga ne da več odpret.

Jaz vem, da obstajajo primerki tehle 1.4 polotov/ibiz/fabij, ki so brez posebnih težav prevozili ogromno. Niso pa brezveze prišli že v pregovore kot eni najbolj pokvarljivih primerkov avtomobilske industrije. Kot kakšni renaulti.

Ja saj mam... poglej kaj sem citiral...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
smile-1.gif

Ja saj mam... poglej kaj sem citiral...

Ups ... površno prebral
smile-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
ka si ja nor
bonk.gif
, za ta €€€€ si zrihtam Mondea (za kakega jurja več Ghia X), mlajšega in z manj km na števcu, pa s prtljažnikom v katerega lahko tale kinderjajček parkiraš...

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
No jest kupujem 2 avto pa sem si rekel, da bi si vzel enga mal bolj zrihtanega na spomin na stare dni
cool-1.gif

Zdej se mi pa pač ne da več letat po styling štacunah in kupovat plastiko za na avto
bonk.gif

Za motor mi je vseeno kolk ima konjev, ker ga rabim za največ do 5000 kilometrov letno!

Jest bi temu modelu z veseljem ponudil 1800€ če je avto OK!

B81

22. jul 2007
37.603
10.901
113
Za tako malo km vzami nekaj 150 KM, ne pa 50, stroškov itak ne bo z njim, razen zavarovanja....

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.131
113
to ne bo nikol prodal,

za ta denar kupim 2 mazdi 323 z več konji isti letnik
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:

Glede kvarljivosti pa je motor poznan kot nezahteven in večen , tako da slabe izkušnje nekaterih ne odtehtajo mnenja servisnih delavnic, ki imajo ta motor za enega "tistih" zelo nezahtevnih (ima sicer par svojih "muk", ampak nobena ni kritična).

Na avtorja teme, tak polo žal ne more bit vreden 3k EUR. Cena vozila je kjub "vložku" še vedno lahko samo in edino enakovredna ne-staylanemu modelu z enako ohranjenostjo (torej 1k eur + par stotakov če je avto 100% ok).

Od kje pa dobijo te info?

Glede drugega se pa strinjam. Je pa poskusil pač. Malo plastike in nižje vzmetenje so mokre sanje vsakega slovenskega vaškega mulca. Mogoče pa le kdo zbere par k € in izkoristi tisti prazen prostor spredaj z montažo 4 krogcev.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Jaz ti za ta denar prodam 1.2 64km s klimo in letnik 2002
wink-1.gif

No, če se pa ta letnik avta prodaja za 3k€, potem bo moj zihr nad 4k€
grims-1.gif
.

Kilometrov na avtu pa sploh nebom komentiru, ker je tole polna doza
hysterical-1.gif
....

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Ne rabim konjev ampak samo en soliden avto!

Ta mi je všeč samo se mi zdi pa cena ulalal pretirana!
tongue-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
za 5k km na leto bi tudi jaz gledal nekaj kar ima veliko moči na zalogi. da ti vsaj v tistih par k km na leto nariše nasmeh na obraz.kak pocket rocket ki tudi lepo izgleda bi se dobil za tak denar

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Citat:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:

V jok pa na drevo
hysterical-1.gif
Tukaj si pa pošteno brcnil v temo!
bonk.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:

polo z 60km potegne veliko bolj kot punto z 55km.polo 1.4 60KM je za mestni avto odličen.živahen motor v nizkih obratih.na AC se pa vse veselje konča pri 160km/h

160 je šel bratrancu z 1.0 menjalnikom na 1.4 mašini, ko je mel še orig. menjalnik mu je letel več kolikor se spomnim. Je blo pa zanimivo na pospeških, je letel k sneta skira z 1.0 menjalnikom.

Ja šlo je pa za tipično napako, menjalnik mu je spustil olje pri dobrih 100k km se mi zdi.
crazy1.gif