Avstrija in razprodaje

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Ne, na stenskem koledarju
smile-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Hmm, še enkrat preveri, nič nisem narobe napisal. Če se ne motim, je dovoljeno oboje. Imam pa vprašanje - a se ti vračaš iz Ljubljane ali z Ljubljane? Greš navijat z ljubljanskimi navijači ali iz ljubljanskimi navijači?

Če niso spreminjali sintakse, je povezava v smislu:

NA ---> Z/S
V ---> IZ

Seveda po analogiji sledi, da se vračaš iz Ljubljane, ker greš v Ljubljano. Pri omenjenem primeru greš pa na Dunaj in z Dunaja.

Drugi primer z navijači pa ni pomensko enakovreden, je pa vseeno precej jasno - če si iz okolice Ljubljane, greš IZ navijači, če ne, pa Z navijači.
grin1.gif

Imho.

smile-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Kako nema? Imas v Avstriji dva sela (Salzburg in Parndorf), prav tako imas v Italiji dva (Palmanova, Benetke). V Salzburgu sicer se nisem bil (v village-u), Parndorf in Benetke sta pa oba odlicna (mogoce mi je v spominu malo bolje zapisan Parndorf), Palmanova je pa bolj tko-tko, a ce ze gres v Benetke je itak "usput".

Dobr da si me spomnil na parndorf, jest kr neki vilese prbijam hehe, vedu pa sm da je neki k je bilo tle ze objavljeno. Torej parndorf tm so znizanja od 7 januarja naprej in se splaca pogledat, je dosti razlicnih znamk na kupu, je se kaksna stvar za pogledat na poti do parndorfa za znizanja? A je Gstar tudi v parndorfu, naj bi mel nekje neko gstar stacuno zraven adidasa, sam v tisto stacuno baje neprides ce nisi kaksen sp ali stacuna, posameznik pa ne?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
včasih bi res prav prišel google translate za žabarsko spakedravščino. OŠ si komplet prešprical?

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Mislim da govoris o G-Star trgovini, ki je poleg Adidas outleta v Viktringu (Celovec). Nisem bil se notri, tako da ne vem kdo lahko kupuje tam (pa sem bil vceraj v Celovcu).

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik stop pravi:
KAj pa se sploh splača it nabavljat v AT ? Npr v Graz?

Moja izkušnja je taka, da se nekaj pretirano splača NIČ
frown-1.gif

Cene so podobne kot v SLO. Mogoče v razprodajah malo nižje kot pri nas..moraš pa računat pot/bencin, Avstrijsko vinjeto, da še tam nekaj potem poješ, spiješ... Tako, da na koncu nisi nič kaj v velikem profitu, ali pa sploh nisi
wink-1.gif

Imaš pa malo večo izbiro kot v SLO. Ima Avstrija le več prebivalcev, boljšo gostpodarsko/ekonomsko rast in skozi to večjo izbiro modelov.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
dosti večja izbira je in cene na razprodajah so nižje kot pri nas. In to je že dovolj dober razlog da se zategnem gor, saj ni daleč.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Če prideš takoj v prvih januarskih dneh, je v Seiersbergu še kaj za dobiti, okoli 10. je pa vseeno ali kupuješ pri nas ali tam.

Bil kdo v Parndorfu? Se splača tja iti?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
bil v parih teh "outlet" centrih.
žal to več niso outlet-i ampak imajo tudi zelo veliko nove/aktualne robe. Cene teh aktualnih modelov so take kot povsdo drugje, mogoče kak € razlike. Potem pa v kakem kotu najdeš kak "outlet kotiček" s parimi številkami, tist pa je mal bolj znižano.
Jst sem se prepričal, da se mi ne splača nekam vozit in kupovat na zalogo. Kupim raje pri nas takrat ko potrebujem.

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
KSZ

Parndorf je v mocni rasti, skoraj vsako leto ga povecajo vsaj za 20-30% na oko ter dalec pred drugimi. Benetke za mene na 2. mestu, sledi Salzburg ter Palmanova (Ce govorimo od teh, ki so v blizini).

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Jaz grem z svojo ca. 4x letno gor pogledat pa se drugace ene 4x vmes, ker sem vsak mesec vsaj dvakrat poslovno na Dunaju. Z MB ni niti take panike.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Kaj pa kej italija, palmanova, je se kaj v blizini za pogledat, ali pa v blizini trsta?

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
Včeraj sem bil v Seiersbergu in moram povedat, da sem dobil super artikle za super ceno, ker so očitno zdaj še tista zadnja znižanja pred spomladno kolekcijo. Npr.: pred božičem sem bil gori in sem gledal dvojne hlače: tiste, ki so bile takrat 79,90€, so zdaj prišle 24.95€; ene pa sn gledo za 69.90€ in sn zdaj dal za njih 22.90€; kolega si je kupil bundo za 19EUR, takrat je stala 59.90€. Je pa res, da sem imel veliko srečo, saj so tiste obojne hlače imeli le še v moji številki, ki pa je kar normalna (W30, L32).

Imajo še kar nekaj robe, tak da če še kdo kaj kupuje, naj gre gor pogledat.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
A ve kdo za Kastner in Öhler v Grazu če imajo letos tudi +20% dodatnega znižanja na že znižano ter do kdaj traja? Lp