Avstrija in razprodaje

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Na, par dni nazaj sem bila v "predbožične" Grazu
smile-1.gif

Videla en takooo lep plašček, a je bila kar malo pretirana cena in na njem NIČ teh Božičnih popustov, ki jih ponekod imajo.
Zato me zanima (prvič bom šla na razprodaje -haha) kdaj začno Avstrijci s tem? imajo kot mi kak določen datum, kdaj se lahko pričnejo?

Hvala
roza.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
verjetno res jutri. jaz sem bil lani zadnji teden decembra in so bile razprodaje

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Prvo soboto po novem letu oz po 3 kraljih; tako imam v spominu ko smo še hodili na razprodaje otroške konfekcije...

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
Kje si pa gledala? Seiersber nekaj zacne ze jutri, ostali pa mislim da po novem letu.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Iz prve roke: v Seiersbergu so danes že razprodaje in takaaaaaa gužvaaaaaa
tongue-1.gif
A pol si dobila plašček?
grims-1.gif

Jaaaaaaaaaaa :D
Ampak kakršno srečo imam, se vedno zapičim v coto, ki NI znižana
frown-1.gif

Ampak mi je tako všeč, da sem ga vseeno vzela.

Dacho: Včeraj so imeli avstrijci praznik....sv.Štefan
wink-1.gif

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Pri vas v Sloveniji ga morda praznujete, pri nas v Sloveniji pa praznujemo dan samostojnosti in enotnosti.
smile-1.gif

Sem se pa skozi Graz vracal z Dunaja in sem sel do Burger Kinga potesiti lakoto, sem vedel da je ostalo zaprto.
smile-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Pri vas v Sloveniji ga morda praznujete, pri nas v Sloveniji pa praznujemo dan samostojnosti in enotnosti.
smile-1.gif

Sem se pa skozi Graz vracal z Dunaja in sem sel do Burger Kinga potesiti lakoto, sem vedel da je ostalo zaprto.
smile-1.gif

Ko si že tak Slovenec: a si se v Graz vračal iz Wiena ali si se v Gradec vračal iz Dunaja?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

KAm v avstrijo se splaca it 7ga januarja pogledat za kaksne cote, tam ni villagea? Tam kjer je G star je se adidas, potem kolkr sem enkrat zasledil tudi obstaja ne filese al kaj ze kot village v italiji? Kam se bolj splaca v ITA village ali v Avstrijo?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ko si že tak Slovenec: a si se v Graz vračal iz Wiena ali si se v Gradec vračal iz Dunaja?

Ko si že tak picajzel: vračal se je lahko kvečjemu Z Dunaja, ne iz.

grin1.gif

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Kako nema? Imas v Avstriji dva sela (Salzburg in Parndorf), prav tako imas v Italiji dva (Palmanova, Benetke). V Salzburgu sicer se nisem bil (v village-u), Parndorf in Benetke sta pa oba odlicna (mogoce mi je v spominu malo bolje zapisan Parndorf), Palmanova je pa bolj tko-tko, a ce ze gres v Benetke je itak "usput".

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Ti je ze Thrivial odgovoril
tongue-1.gif

Graz je ze od zacetka teme v spilu in ga nisem preimenoval. Nikoli pa tudi nisem trdil da sem Slovenec, a v Sloveniji nas je baje veliko trenirkarjev, ki pac ne praznujemo sv. Stefana in nam 26.12. predstavlja dan samostojnosti in enotnosti.
grims-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Ko si že tak picajzel: vračal se je lahko kvečjemu Z Dunaja, ne iz.

grin1.gif

Hmm, še enkrat preveri, nič nisem narobe napisal. Če se ne motim, je dovoljeno oboje. Imam pa vprašanje - a se ti vračaš iz Ljubljane ali z Ljubljane? Greš navijat z ljubljanskimi navijači ali iz ljubljanskimi navijači?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Ti je ze Thrivial odgovoril
tongue-1.gif

Graz je ze od zacetka teme v spilu in ga nisem preimenoval. Nikoli pa tudi nisem trdil da sem Slovenec, a v Sloveniji nas je baje veliko trenirkarjev, ki pac ne praznujemo sv. Stefana in nam 26.12. predstavlja dan samostojnosti in enotnosti.
grims-1.gif

OK, saj ni treba vsega tako resno vzet
wink-1.gif

A imate trenirkarji slovenske praznike na roki napisane?
grims-1.gif