.Avi?

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Za vse multimedijske zadeve uporabljam Windows Media Player (11), sedaj me pa zanima, kaj drugi uporabljate za gledanje .avi filmov?
Se da naredit, da se gleda v WMP?
Hvala!

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Jaz uporabljam za .avi izklučno gom player(free&the best).Če želiš gledat avi v wmp, najlažje to narediš tako: desni klik na en .avi film > Open with in nastavi wmp.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hvala!

Ej, mam že nastavljeno - ampak, ko kliknem in se odpre WMP, mi napiše - Acquiring Codec, potem pa napiše, Codex Aquired. Potem se pa predvaja samo zvok, ne pa slika. Pred filmom se pa nariše rdeč krogec in nekaj belega notr.

Kaj se da nardit?

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
.avi je pač film, važno pa je, da imaš ti nameščen kodek, s katerim je film kodiran! Tudi divx filmi imajo končnico .avi recimo
wink-1.gif

lp

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Qmi pravi:
Za filme uporabljam samo BSplayer
wink-1.gif

Tudi jaz sem še pred 2 mesecema uporabljal bsplayer za filme pol pa sem slišal za gom player.

Je ful simpl, poln nastavitev za audio, video, podnapise itd. Podnapise lahko naprimer kar preneseš na film in že delajo. Drag&drop npr. z namizja v odprt gom, kjer se že predvaja film.Predvaja ti tudi filme, ki še niso povsem dol s torrenta(so naprimer na 70%) Gom player lahko samo pohvalim.
cheer.gif

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hvala!

Bom poskusil... Sem samo mislil, da obstaja posebej .rm kodek za WMP.
wink-1.gif

Lp!

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Enako. Odkar imam FFDShow, je to vse, kar potrebujem. Divx, Realvideo, celo flv-je predvaja. Ni da ni. Poleg tega predvaja tudi podnapise, ki potem delujejo s katerimkoli predvajalnikom. Sam uporabljam Media Player Classic. Plain & Simple.

Nazadnje urejeno: