Avanture v Španiji za moške

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.057
120
63
Doma
Se skoraj vsak teden peljem tukaj mimo, tko da če ima kdo željo gre lahko zraven.
grin1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
120€ na uro..... za tolk kje drugje dobiš 3 pa še psa ti pripeljejo :D

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
120€ na uro..... za tolk kje drugje dobiš 3 pa še psa ti pripeljejo :D

Pa še pravna zaščita ti je v ceni za vsak slučaj
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.511
7.706
113
Eo resno vprasanje: Kok stane ce bi se hotel peljat s teboj, kok casa traja pot? A vozis v blizino kakih vecjih mest? Recmo da bi sel za kak teden na pocitnice pa pol nazaj s teboj ko gres spet gor...? Kok potnikov lahk vzames =)

Tnx -sej bolj iz radovednosti ampak me vseeno zanima

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nikol nebom razumel, zakaj se nesmemo tišat med sabo, en zasluži, drugi uživa.

Lahko plačamo ženski da nas v welnessu masira, nesmemo pa plačat da mi "masiramo".

Kaka je razlika?

Nemčija ima zadevo legalizirano, vse laufa, vse je super, vsi veseli, država služi kot zmešana (30% davek na te usluge)

Vse manj razvite države pa se bremzamo... Zakaj že?

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.057
120
63
Doma
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Eo resno vprasanje: Kok stane ce bi se hotel peljat s teboj, kok casa traja pot? A vozis v blizino kakih vecjih mest? Recmo da bi sel za kak teden na pocitnice pa pol nazaj s teboj ko gres spet gor...? Kok potnikov lahk vzames =)

Tnx -sej bolj iz radovednosti ampak me vseeno zanima
Stane nič, par klobas vzameš s sabo da neboš lačen, čeprav je 100 metrov stran od tega kluba gostilna, kjer za 11 eur lahko tri ure ješ in piješ kar ti paše.pa ga ni junaka da bi rekel da ni nič za jest.Pot do Barcelone traje ene dva dneva, nimam pa nobene stalne poti, se gibljem po celi Španiji in Portugalski (bolj malo).Uradno s sabo lako samo enega potnika, če je pa še katera ljuštna se pa lahko mal stiskamo a ne?
grims-1.gif

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.057
120
63
Doma
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Lahko plačamo ženski da nas v welnessu masira, nesmemo pa plačat da mi "masiramo".

Kaka je razlika?

Nemčija ima zadevo legalizirano, vse laufa, vse je super, vsi veseli, država služi kot zmešana (30% davek na te usluge)

Vse manj razvite države pa se bremzamo... Zakaj že?
Mogoče se boji če bi jo masiral, da bi se napalila, pa bi morala ona teb plačat
hysterical-1.gif

Je pa v članku lepo napisano, kdaj in kako so se stvari v Španiji uredile.
Je pa polet najbolj ljušten, ko že sonce malo pripeka, ko te "stevardese" za cesto stojijo in nudijo usluge ( to pa je menda prepovedano)
pozdrav.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.511
7.706
113
No se bom se spomnil nate =) bi sel enkrat pogledat mal tja - ce se izognem potnim stroskom super pa se da enkrat dozivim cesto s kamionarskega stalisca =)

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.057
120
63
Doma
Nekaj se obeta da bom hodil proti jugu (smer Gibraltar), to pa je tapravo ker se peleš velik del blizu morja, imam že eno plažo naštudirano.
Ni problema, sam da bom brez kopilota, pa upam da nebo tako kot z vašim kolegom na Slovaškem?
confused-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kdo pa pravi, da se ne smemo?

>Nemčija ima zadevo legalizirano, vse laufa, vse je super, vsi veseli, država služi kot zmešana (30% davek na te usluge)
>Vse manj razvite države pa se bremzamo... Zakaj že?

Eni verjamejo, da je zemlja ravna plošča.
Eni verjamejo v duhove.
Eni pa v sposobnosti slovenske vlade!
hysterical-1.gif

Ti pa se še čudiš
sprasujem se.gif

wink-1.gif

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.057
120
63
Doma
Apollo, je pa tud Barcelone nekaj za pregledat, zdej mi je zanimiva ko sem bil par vikendov dol.Zanimivo je za videti kako prodajajo mehko-trdo drogo na Rambli.Pa plaža tudi ni slaba, je dost mesa za pregledat.
cool-1.gif