Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Odvisno od sistema. Če imaš MMI2G (DVD), RNS-E (DVD) RNS-D (CD) ali MMI Basic (CD) potem lahko uporabljaš kopije. Če pa imaš MMI 3G potem zadeva ni tako preprosta, a vendar je izvedljiva. V mojem podpisu imaš link do mojega bloga kjer si lahko v Audi sekciji pogledaš informacije.
mimogrede, verjamem, da zraven nisi dobil zadnje verzije kart, torej 2014, zato je bolje da si jo snameš iz pašnika, kot da delaš kopijo svojega..
Pa še to je pomembno - v kolikor imaš RNS-E ali RNS-D, je treba vedet, da je zelo malo pekačev, ki je sposobnih narediti delujočo kopijo, saj je ta sistem zelo občutljiv na kopije. V poplavi vseh starih in novodobnih pekačev je samo cca 10-15 pekačev, ki to delo opravijo, pa še to včasih po večih poizkusih.
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Tako pa priznam mi trenutno ni uspelo niti točno ugotoviti kateri tip navigacije imam v avtu, ali vstavljam slab DVD, ali pa je celo z navigacijo kaj narobe. Da bi se dobil kakšen testni DVD, ali da bi ob vklopu navigacije sledila točna oznak naprave se ni komu dalo potruditi pri izdelavi naprave.
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Kupim SD kartico...
Se lahko dobiva na Ptuju?
Mi pomagaš pri posodobitvi?
Janch edit: link pobrisan. Ne bomo bolha dilerjem pospeševali prodaje na alterju!
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Predvidevam, da govorimo o MMI 3G Basic. Seveda gre. Iz DVD-ja s kakšnim programom (imgburn, MagicISO ipd) narediš .img file na pc, nato ga mountaš in kopiraš vsebino na SD (teoretično bi tako moralo it). Vse novejše verzije, ki so po pašnikih, so itak že kot SD varianta. Sicer pa velja premislit o posodbitvi. Pred nekaj dnevi je izšla verzija 2016. Je pa seveda prej potrebno posodobiti še firmware na verzijo K0257 oz še novejšo (K260).
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Hja, MMI 3G Plus...Zadeva je "gusarsko" malo težje rešljiva, predvsem zaradi aktivacije. Po spletu namreč krožijo različne aktivacijske skripte, ki pa ne delujejo ali pa vsebujejo bug. Aktivacija je namreč najbolj nevaren del pri MMI 3G in 3GP, ker lahko z napačno aktivacijsko skripto, ki se vnese v MMI računalnik "uničiš" sistem. Obstajajo pa seveda individuali, predvsem rusi, ki ponujajo svoje rešitve proti plačilu ampak to je izključno stvar osebnega zaupanja. Jaz sicer poznam le peščico forumskih kolegov iz tujih forumov, katerim zaupam toliko, da vem, da bom za svoj denar dobil 100% delujočo in neškodljivo rešitev in pa seveda 100% support v primeru nepredvidenih težav.