Audi A5 vs. BMW3 coupe

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Kak pogon že ma Focus ST, ki si ga "testiral" en tedn?
crazy1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik Swifthead pravi:
@alexx_

ni menjal značke ker bi ga bilo sram ampak ima Hartge predelavo in tako ima tudi značko tega tunerja!

Tudi ALPINA ima svojo značko in vsi večji predelovalci......že pr Mecki je tko

saj vem to, napisal sem v stosu
smirk-1.gif

tip ma drugac hartge kole gor. meni je pac to smesno, dat nalepko tunerja gor... saj ni vazno, back to topic

BMW E92/93 335i > A5/S5.

je pa res, da nisem testni voznik kot ti in nisem vozil nobenga od teh. ocenjujem zgolj po videzu in napisanih karakteristikah. tako da nisem kompetenten, tako kot ti in nekateri tu...

offtopic:
tvoj SL AMG bo tud se dodatno "tunan", a ne?
by maisto najverjetneje
wink-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Čisto resna debata ...

Nekaj se pogovarjajo, da bodo doma kupili novo škatlo in mene zanima, ali je kdo od vas, ki je vozil katerega od teh, ali lahko kdo pove kaj o teh 2 avtih, kaj bi vi kupili, zakaj ... ??? Poleg tega pa me še zanima, na kakšen način (kakšen leasing) je najbolje kupiti tako drag avto?? Poskusil bom narediti vse, da se avto ne bo kupil nov v trgovini, ker je to jasno metanje denarja, zato me zanima, ali se splača tak malo rabljen avto uvoziti??
+ ostale informacije

hvala in lp

Svetujem ti, da pojdita s fotrom do salona in stestirajta oba modela. Tako bosta največ zvedla.
Ker si pa lepo napisal, da ste resni kupec, ki išče čim več uporabnih nasvetov, ti priporočam da ignoriraš te "nasvete", ki so bili napisani pred menoj. Ker od teh verjetno še nobeden ni stal zraven avta, kaj šele testiral. Torej, brž v salon in gasa!
zmaga.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Kak pogon že ma Focus ST, ki si ga "testiral" en tedn?
crazy1.gif

Kaj je že takrat izjavil? Da je 4WD, ne?
hysterical-1.gif

gledalnapačenkatalog.press ali pa autobildintiskarskiškrat.press

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
@miha013:

vem da ni vse pospešku...ampak edino tukaj se tako močno razlikujeta...živalsko, ker pač A5 iz mesta trga, naprej sta pa oba v živalskih pojmih...bolj spodobna kot divja.

@mhhmhmhm:

crkn prou...bo vsaj kej za napisat v temi: Preminuli čalni oz. tisti Alterjevci k jih ni več med nami....žal

@dufus:

tak BMW je res tut men naj....sam kaj ko je bel A5 hmm še bolj sweet

@alexx_ : aha nisem vedu da že veš...drgač pa tist ni nalepka, ampak je kr značka taka kot jo ima BMW!!! Tega verjeno nisi vedu!

P.S. - ej kaj te briga ali bo moj avto tunan ali ne in ostalo....manj se vtiki vame bolj ti bo!!! Maš Mlacoma pa njega fu*i v usta

@SoulMan:

zate velja isto kot za unga gor;)

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
@alexx_ : aha nisem vedu da že veš...drgač pa tist ni nalepka, ampak je kr značka taka kot jo ima BMW!!! Tega verjeno nisi vedu!

P.S. - ej kaj te briga ali bo moj avto tunan ali ne in ostalo....manj se vtiki vame bolj ti bo!!!

tako kot sem rekel, predelan bo pri firmi maisto. vtipkaj v googla SL AMG maisto.

pa govorice se sirijo da mas rad da se folk vtika v tebe. tak al drugac.

zdaj pa nazaj na topic!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
mmmmmmmm pr0n.. samo belega bi
smirk-1.gif

A5.. lep.. nic posebnega. Audi je. Ne maram Audija.
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Evo je lubike
srce-1.gif
[na hitro v psp]
181370-img0724b.jpg

Priponke

• 181370-img0724b.jpg
    181370-img0724b.jpg
    211,7 KB · Ogledi: 168

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Osebno bi vzel BMW-ja . Mi je ful lep in bolj agresiven!! Zadnjič videl BMW coupe 335xd in to bi mogoče vzel čeprov konc koncu diesela nikoli tko da BMW-ja raj če bil keš...sam to je spet sam moje mnenje itak da si odločš tist kar je teb všeč...

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
testiral....verjameš ali ne.....tvoj problem!!! hint: misliš da je težko stopit do AvtoAktiva ali Porsche Verovškove...in to večkrat??? kaj pa če koga tm poznam......kaj če sm tm zaposlen???? Torej sklep: POJMA NIMAŠ!!!!

Odkar je coupe zunaj na Avto Aktivu nikoli ni bilo testnega 330cd
17758-icon_confused.gif

Sicer pa kdo ima rad šminko bo kupil Audi, kdo ima rad vožnjo in ljubi ovinke, bo vzel BMWja.