Audi A5 cabrio

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Že že, sam taki pol ne kupimo Audi A4 za tak keš.

Težka kripa, butast zgleda....

Tisti, kateri bi radi zgoraj brez uživali bi kupili MX5 al pa kako dosti boljšo mrcino ne pa nek Audi po možnost bo na voljo še z 1.9 TDI.
hysterical-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
To stari! Take rabmo! Za vas "uživače" je pa recimo tole - ultimativni the caR:

Nazadnje urejeno:

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.049
833
113
Glede na to koliko imamo socnih dni je kabrio nasploh totalna beda, sploh pa z cerado. Ce bi zivel kje drugje bi ga lahko nekak izkoristil, drugace... Panoramska streha pa je druga stvar. Najbolj mi je zal da tega nisem kupil kot dodatno opremo.

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Glede na to koliko imamo socnih dni je kabrio nasploh totalna beda, sploh pa z cerado.

rolleyes-1.gif
Povej to recimo Britancem, kjer je takih avtov ogromno, dežja pa ravno tako.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Glede na to koliko imamo socnih dni je kabrio nasploh totalna beda, sploh pa z cerado.

rolleyes-1.gif
Povej to recimo Britancem, kjer je takih avtov ogromno, dežja pa ravno tako.

ja in kaj to pove o tem koliko ga dejansko izkoristijo in koliko ga preklejejo ker vseeno ni tako tih in topel znotraj kot hardtop?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Mah..., vsakemu svoje. Debata je itak brezplodna, vsak ima svoj prav.

Mene nič ne zebe pozimi in avto je ravno tako funkcionalen, kot "navaden", piš vetra pri višjih hitrostih z zaprto streho je zanemarljivo višji.

Z njim se peljem na smučanje, ker imam luknjo in vrečo za smuči, prižgem gretje sedežev., v avtu se komot peljejo 4 osebe, za moje trenutne potrebe, je avto dovolj funkcionalen..

Če je pa slučajno sonce, kar je glede na vaše pisanje zelo redko, dam lahko pa še streho dol...

Ahh..., ne se preveč obremenjevat..., sicer pa BMK.

P.S. kolko SUV-jev za 60,70,80k€ se vozi po terenu, za kar naj bi bili namenjeni?
Koliko karavanov se vozi več kot 20% časa z izkoriščenim prtljažnim prostorom..., da ne naštevam dalje.

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Pocakte, da pride na ceste, da vidimo kaksen je v zivo. Recimo, meni je A5 lepsi od 3 coupe. No, mogoce "lepsi" ni pravi izraz. A5 je markantnejsi, bolj impozanten.

airj

Pripravnik
29. sep 2008
450
0
16
Pol si pa na splošno rečeno eno zelo prestrašeno bitje. :D

Meni pa tale A5 cabrio ni en lepših cabriev.. se da najdit kaj lepšega brez problema.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.049
833
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Točno tko! Pa ko vidiš tiste sprednje luči v špeglu, se kr ustrašiš.
wink-1.gif

Ker neves a je za tabo A3, A4, A5 ....
smile-1.gif

Glede cerade bom samo to reko. Mogoce je v drugih "vecjih, bolsih, novejsih" avzih za prezivet, ker Z3 s cerado je pozimi polom.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
TIst, ki se koliko toliko spozna na avte tocno ve kaj ima za ritjo. Ostalim je pa itak vseeno.