Atentatorji/napadalci vs norci/napadalci?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
Hja, če bi namesto kipca vrgel granato bi bil proglašen za atentatorja.
Ne, pol bi bil nacionalni junak, hehe
hysterical-1.gif

ja ja... kr misli si... tile italijani so čist fukn.jeni! Berlusconi ima več kot 40% podporo... pač butli. očitno jim paše, da jih vodi mafija

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.096
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:očitno jim paše, da jih vodi mafija
Prejšnji teden je bilo okrog 17.00 po valu 202 komentar dopisnice iz Rima, zakaj del ljudi (pravzaprav zelo velik del ljudi voli Berlusconija). Kar poučno je bilo in brez nekih ideoloških predznakov. Tako po spominu (se oproščam, če bo kaj narobe):
1. Nekaj je postal iz nič. Sanje vsakega.
2. Vsak ve, da brez kakega natega države (pri davkih denimo) tudi v Italiji ne moreš postati mega poslovnež. To mu ni v zlo pri njegovih volilcih. (Moje razmišljanje: bolj dokaz, da so državni uradniki rablji ljudstva.)

Ljudje volijo svoje vzornike. Kdo bi jim zameril?
Atentat: ko je orožje v uporabi in ko ga tako prepozna tisti, ki piše zgodovino
smile-1.gif
. Sicer je lahko še kak bistveno drug naziv zadaj. Kitajci na politično opozicijo ne naredijo atentata, temveč jih "legalno" obsodijo na smrt.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.250
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
križnega šraufcigerja pa malega švicarja pa ne...

Tut jest čist pozabu, poklicna deformacija
grin1.gif
Ja, da o švicarjih ne govorim ... In to ne majhnih

Ena anekdota: grem v trstu čez security, v torbi (se je kasneje izkazalo) švicar, v žepu mobitel in ključi (pozabil nanje, sem se pa zanimivo spomnil pa snet).
Tip na rentgenu ne trzne, ko stopim skozi detektor, stvar zacvili. Karabinjerja, ki sta bila zraven, vsa popeglana, sončni špegli (noter
cool-1.gif
), se pogovarjata in ne trzneta. Počakam sekundo, dve - nič. In sem šel naprej. Švicarja sem v hotelu našel (3 lete kasneje), ko sem USB kabel po torbi iskal ...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
križnega šraufcigerja pa malega švicarja pa ne...

Tut jest čist pozabu, poklicna deformacija
grin1.gif
Ja, da o švicarjih ne govorim ... In to ne majhnih

Ena anekdota: grem v trstu čez security, v torbi (se je kasneje izkazalo) švicar, v žepu mobitel in ključi (pozabil nanje, sem se pa zanimivo spomnil pa snet).
Tip na rentgenu ne trzne, ko stopim skozi detektor, stvar zacvili. Karabinjerja, ki sta bila zraven, vsa popeglana, sončni špegli (noter
cool-1.gif
), se pogovarjata in ne trzneta. Počakam sekundo, dve - nič. In sem šel naprej. Švicarja sem v hotelu našel (3 lete kasneje), ko sem USB kabel po torbi iskal ...

Men so zamoril do amena zaradi tevelike flaše s tekočino za leče
bonk.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Jaz pa vztrajno nosim na letalo 100ml 70% etanola / 30% propanola (za roke razkužit). Vedno pogledajo flaško, na kratko ošvrknejo velik oranžen znak VNETLJIVO in mi jo vrnejo.

bonk.gif

Samo da je 100ml, potem je lahko tudi bomba. Pol litra navadne vode je pa no-go. Povsem logično...
smirk-1.gif

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
KSZ

Kako je možno, da je človek, ki je prijavljen v nekih zbirkah podatkov kot potencialno nevaren prišel z brizgo z neznano snovjo na letalo.

Navadne smrtnike pa pretipajo, pregledajo vsak košček opreme...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Samo lep prikaz, kako se zadeve lotevajo z napačnega konca.

Oziroma kak teoretik zarot bi morda dejal, da so ga nalašč pustili na avion, zato da bodo lahko sedaj še malo bolj zategnili svoboščine.