Asus Padfone

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Asus je predstavil novi model Padfona.

Več:
http://www.gsmarena.com/asus_unviels_the_padfone_2_in_taiwan_ahead_of_official_launch-news-4957.php
http://www.gsmarena.com/asus_padfone_2_event-review-832.php

Cena se mi niti ne zdi tako draga. 64GB različica pride okrog 740€. Za to ceno dobiš telefon in tablico.
Mnenja?
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
Kaj pa vem...kak OS pa je gor na tablici? Če ni win 8, potem je rather useless, tako kot so tablice že sedaj. Razen za zelo specifično/osnovno uporabo.

V čem pa je sploh finta, da se telefon not zatakne? Kaj dobrega bi pridobil uporabnik s tem?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
Aja? Potem je v bistvu "tablica" zgolj večji zaslon?

To bi šlo skozi potem ja, ampak cena bi morala biti kakšnih 100€ + telefon
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tablica brez telefona ne dela.
če daš telefon v tablico pa dobiš dodatno baterijo, večji zaslon, brezžično slušalko = stylus.

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
Meni se tudi zdi zanimiv Asus PadFone , čeprav mi uporaba tablice še vedno nekako ne prepriča. Za na morje mi android telefon popolnoma ustreza, doma pa sem raje na prenosniku kot na tablici.
Se kar ne morem načuditi, ko vidim folk v trgovini s tablico v roki po nakupih. Samo še ena naprava več, zaradi katere te je na terenu potem strah, da se boš nanjo usedel, pozabil ali da ti jo kdo ukrade
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
padfone se mi zdi bolj biznis zadeva.
Si ne predstavljam da dam svoj telefon v tablico, da lahko mulc gleda risanke al pa žena brska po receptih:)
Kul je z vidika, da imaš potem vse na eni napravi in ne rečeš sredi sestanak, aja mam na tablci, sam je dans nimam seboj:) Al pa če ti zmaknuje baterije na telefonu sredi dneva, ga lahko s tablco nafilaš.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
padfone se mi zdi bolj biznis zadeva.
Si ne predstavljam da dam svoj telefon v tablico, da lahko mulc gleda risanke al pa žena brska po receptih:)

Kul je z vidika, da imaš potem vse na eni napravi in ne rečeš sredi sestanak, aja mam na tablci, sam je dans nimam seboj:) Al pa če ti zmaknuje baterije na telefonu sredi dneva, ga lahko s tablco nafilaš.

Jaz vidim več minusov kot plusov. Tale tvoj minus, ki si ga navedel se rešuje s cloudom, sam imam vse dokumente sinhronizirane z dropboxom, tako da karkoli je na telefonu je tudi na vsakem računalniku, ki ima dostop do interneta, tako da
smile-1.gif
:):)
Glede na to, da moraš imeti s sabo dva napravi in samo ena lahko na enkrat deluje, jaz ne vidim hude fore v tem.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.034
1.839
113
Emona / Carnium
Učinkovito lahko uporabljaš le eno hkrati
grin1.gif

Ko je telefon v tablici delujeta obe napravi, saj je PAD dejansko le "zunanji" monitor za telefon
smile-1.gif
Za pogovore uporabljaš stylus, ki ima funkcijo slušalke in mikrofona.

Največja hiba Padfone TABLICE, je tisti, izbočeni del, kamor vtakneš telefon. Tablica na ravni podlagi viga vaga. How annoying is that when you play Angry Birds
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Če sem prav razumel je ta "tablica" vbistvu zaslon, ki se vključi, ko priklopiš računalnik oz. v tem primeru pametni telefon.Tudi cenovno ne gre drugače, da bi bila komplet z matčino ploščo itd...

mistique

Guru
16. jun 2009
14.034
1.839
113
Emona / Carnium
Prav si razumel. Tablica ima še baterijo, ki podaljša delovanje telefona. Mislim, da lahko na tak način tudi večkrat napolniš telefon. Nisem pa 100% prepričan.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
6600mAh baterijo ima tablica, kar pomeni, da bi lahko 4 krat napolnil telefon
smile-1.gif
Neumnbo in praktično nemogoče bi bilo, da nebi blo možno napolnit telefona.600 eur je, telefon tut ni tak podhranjen, dobiš pa poleg velik zaslon z veliko baterijo.

Je pa pad2 pred vrati... 5000mAh pa bolj zmogljiv telefo.