Asistenca Triglav

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Pri meni je težava bila v tem, da sem šel na izlet po Sloveniji. Potem me pa na cedilu pusti. Sem lepo vprašal, kako je sedaj s tem. Je rekel vi dobite nov avto, boste preložili stvari in lahko nadaljujete. Pač pogoj (kar je itak jasno in logično) sem dobil, da vrnem toliko bencina, kot sem ga dobil.

Offtopic.
Polo 1.4 vs Corsa 1.4 pa corsa zmaga. Vmesni pospeški veliko boljši pri Corsi.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
A ni največja razlika v tem, da je asistenca na AMZS vezana na voznika-člana, na ZT pa na avto, ne glede, kdo ga vozi.Vse ostalo se pa vidi takrat, ko jih potrebuješ.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Noben ne pove kako ste se dogovorili kam vam avto odpeljejo?

Pri triglavu sam poveš kam ti avto peljejo, drugje ti bodo pa vsiljevali najbližji servis.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Pa ne za asistenco... Ta klavzula v praksi pomeni, da avto popravlaš pri pogodbeniku zavarovalnice, če je usut.... Če je usut gre najprej na linijo... Pri okvarah pa sam poveš kam ga pelješ...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
hehehe,

da te popravim, Triglav je bil do sredine lanskega leta najboljši na asistenci v rangu 35€ (Asistenca PLUS), ampak je lani sredi leta dobil enakovredno konkurenco z ERGO Premium in Tilio Supreme, (nadomstno vozilo v primeru okvare itd,...)

Saj pa enako ima tudi generali? Za 12 eur se že dobi paket, ki vsebuje tudi nadomestno vozilo v primeru okvare, ali pa jaz narobe gledam njihovo tabelo...

sicer pa..še vedno je AMZS za moje pojme najboljša "asistenca", tisto od zavarovalnice si daš pač zraven, toliko da imaš, če že pride do nekega hudega sranja, ker itak stane par eurov.

Pravis da ima Generali enak primer, no pa dejmo probat. Oba parkirava ob cesti z okvaro vozila, pa bova videla kako hitro bo kdo dobil avto, vleko, in pa koliko casa bo imel nadomestni avto.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Pri asistenci plus ni bilo nikoli problemov, pri comfort pa so mi enkrat komplicirali kam peljati?! Drugače pa je po besedah agenta konkurenčne zavarovalnice res najboljša asistenca od Triglava, čeprav tudi z asistenco od Tilie ni bilo težav.
wink-1.gif

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Imam Triglav asistenco plus.
Imel sem dva primera, in lahko samo pohvalim.
Prvič okvara na motorju, pokličem asistenco, pride avtovleka in odpelje avto na željen servis, ker pa ga ne morejo takoj popraviti (nimajo rezervnega dela) spet pokličem asistenco.Čez 15 min mi pripeljejo passata, ki ga lahko neomejeno uporabljam 3 dni. Pa bil je z rent a carja z Brnika, nov 1000 km prevoženega.
Drugič mi je stal avto na letališču na Dunaju. Po treh tednih se z družino vrnemo do avta, ki takoj vžge in tudi takoj nato crkne. Pokličem asistenco, čez slabo uro pride vleka, ki mi avto poravi kar na samem parkingu. Vzame tepih in kladivo, ter parkrat udari s kladivom nekje zadaj okoli rezervoarja. Avto dela. Pojasni mi, da se je diesel gorivo strdilo in napravilo oblogo v črpalki v rezervoarju, bilo je namreč teden dni -18.
Od samega veselja mu v roko stisnem še 20€ za pir.

Mislim, da se takole zavarovanje zelo splača za vozila, ki niso zelo nova. Opažam pa, da že proizvajalci vozil čedalje več uvajajo svojo asistenco npr.: Audi, Mercedes, sedaj še mazda, .....

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Se pravi ima vsak pri uveljavljanju primera pravico po svoji volji povedati lokacijo na katero odpeljejo vaše vozilo? Se pravi mora biti radij v katerem si za izpolnitev do 1500€ po uradni tarifi, ki se obračuna po lestvici? Ker kakor gledam pogoje je 1500€ limit za prevoz. Če prav razmišljam cena vključuje km ko vleka pride do lokacije + lokacije do kamor ga pelje. Obe skupaj seštete sta iz tega fonda ?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ne vem zakaj bi komplicirali kam peljati, predvsem pa avtovleka nima kaj komplicirat (razen če se mu ne ljubi, kar pa je druga zgodba)
1707377-Slika1.JPG

Priponke

• 1707377-Slika1.JPG
    1707377-Slika1.JPG
    136,2 KB · Ogledi: 220
Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Noben ne pove kako ste se dogovorili kam vam avto odpeljejo?

Pri triglavu sam poveš kam ti avto peljejo, drugje ti bodo pa vsiljevali najbližji servis.

Kakšno super predvidevanje in širjenje informacij, seveda prej preverjenih.....not. Ko bi vsaj dodal "najbrž"
rolleyes-1.gif

Dajte raje pisat samo o stvareh o katerih dejansko kaj veste, ne pa ugibate. Saj ni nič narobe, če kdo česa ne ve, ampak predvidevanja prodajat kot dejstva pa tudi ne gre, je veliko bolje biti tiho ali pa napisati "ne vem".......

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Hja v pogodobi piše da kao oni izberejo servis

Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Pa ne za asistenco... Ta klavzula v praksi pomeni, da avto popravlaš pri pogodbeniku zavarovalnice, če je usut.... Če je usut gre najprej na linijo... Pri okvarah pa sam poveš kam ga pelješ...

Točno tako
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
hehehe,

da te popravim, Triglav je bil do sredine lanskega leta najboljši na asistenci v rangu 35€ (Asistenca PLUS), ampak je lani sredi leta dobil enakovredno konkurenco z ERGO Premium in Tilio Supreme, (nadomstno vozilo v primeru okvare itd,...)

Saj pa enako ima tudi generali? Za 12 eur se že dobi paket, ki vsebuje tudi nadomestno vozilo v primeru okvare, ali pa jaz narobe gledam njihovo tabelo...

sicer pa..še vedno je AMZS za moje pojme najboljša "asistenca", tisto od zavarovalnice si daš pač zraven, toliko da imaš, če že pride do nekega hudega sranja, ker itak stane par eurov.

Pravis da ima Generali enak primer, no pa dejmo probat. Oba parkirava ob cesti z okvaro vozila, pa bova videla kako hitro bo kdo dobil avto, vleko, in pa koliko casa bo imel nadomestni avto.

To bi se pa dejansko lahko kdaj naredilo tako čist za foro in splošno informacijo
grin1.gif

Izberemo par avtomobilov, zavarovanih pri različnih zavarovalnicah ter da imajo vsi nekako enako asistenco potem se pa zaigra okvaro pa da vidimo kaj bo.... neke sorte raziskovalno novinarstvo
aplauz.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Videlo se bo praktično, kateri asistenčni center ima hitrejšo povezavo do avtovlek. Sicer ne vem kako je drugod, za Generali v mojih koncih vedno prileti AMZS. Če imajo tudi druge zavarovalnice najraje njih, bodo pa AMZS-jevci tekmovali kdo je hitrejši.